zondag 24 september 2023

weekend


 

Na een enerverend weekend, gevolgd door een volle week, stond dit weekend in het teken van Rust. Dus uitslapen, langzaam wakker worden, niet te veel doen en geen afspraken. En dat is goed gelukt. Zaterdag werkte het weer zelfs mee, de dag begon regenachtig en dan is het heerlijk om met koffie, kat en breiwerk op de bank te zitten en eigenlijk helemaal niets te hoeven. Niets meer dan een wandelingetje naar de kaasboer en de kleine supermarkt, waar ik nog wel een mooie bolchrysant voor bij de voordeur vond. Voor 's avonds een maaltijdsoep en de rest van de avond onder een dekentje op de bank naar een serie kijken.

Vandaag was het dan droog en zelfs zonnig, dus Lief ging verder met het verven van de balkondeur en mijn taak is  niets anders dan helpen met het verplaatsen van de ladder of wat spullen aanpakken. Dus bank en breiwerk kwamen zeker weer aan de beurt. Net als melk en eieren halen, want er stond nog een pak pannenkoekenmeel in de kelderkast. Dus zo hoefden we niet lang na te denken wat we vanavond eten.

Dit was echt een 'oplaad' weekend en kennelijk voor ons allemaal even nodig. En dan hoop ik dat we de komende week zonder al te veel struggles doorkomen.



1 opmerking: