zondag 9 januari 2022

weekend

Werk en ik waren geen vriendjes de afgelopen week, het was een hoop gemopper met een aantal stekelige mails, dus ik was blij toen ik vrijdag om 14.00 uur mijn computer uitschakelde.

Het weekend maakte gelukkig alles weer goed.

Zaterdagmiddag ging ik even langs bij zoon en schoondochter, theetje doen en met de meisjes spelen. En zeg nu zelf, dat wanneer de deur opengaat en een drie jarige frummel aangerend komt en zo in je armen springt, dan kan je dag toch niet meer stuk. De mijne in elk geval niet.

Zaterdagavond is natuurlijk voor wie-is-de-mol, nu Robinson afgelopen is, kijken we met z'n allen naar de Mol. En nee, ik heb nog geen idee wie de mol zou kunnen zijn.

En vanmorgen werd ik gelukkig weer op redelijke tijd gewekt door de grijze kater, dus ik zat voor achten alweer beneden en na de katten gevoerd te hebben, daar was het Muis immers om te doen, heb ik eindelijk de tweede sok van mijn chelseabootssokken afgebreid.

Tegen de tijd dat iedereen wakker en ook beneden was, zag het er buiten best redelijk uit. Dus even er uit in plaats van suf op de bank te blijven hangen was wel een goed plan. 

Het werd een strandwandeling bij Hoek van Holland.
Het waaide wel stevig en dat maakte de zee mooi en onstuimig en dat geeft weer mooie foto's.

We hebben een stuk gelopen over het strand en de pier/strekdam bij de havenmond, echt lekker uitwaaien. Ik miste alleen die warme choco in een strandtijd na afloop van de wandeling. Maar die hou ik gewoon tegoed voor wanneer dat ook weer kan.

En nu heb ik nog een klein beetje weekend over, dus ga ik nog heel even chill op de bank samen met grijze kater, voor ik soep ga maken.

Alvast een goede week gewenst!

2 opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails