groententaart
sperziebonen , courgette, pompoen, wortel, ui, paprika en een handje pijnboompitten.
Erbij gekookte aardappelen.
Nu het buiten kouder en donkerder wordt, krijg ik meer behoefte aan stevig voedsel, dus de komende tijd worden het weer veel stamppotten en ovenschotels.
En wat stond er bij jullie op tafel vanavond?
Lasagne met aubergine, verse tomaten, basilicum en ricotta en citroen.
BeantwoordenVerwijderenZiet er goed uit!! Wij hadden stampot boerenkool :-)
BeantwoordenVerwijderengebakken aardappels met worteltjes en cordon bleu.
BeantwoordenVerwijderenIk moet zeggen, ik vind het heerlijk wat steviger eten!
Dat ziet er echt super lekker uit!
BeantwoordenVerwijderenik ben ook van de winterse kost hoor met dat koude weer, winterse maaltijdsoepen, ovenschotels enstamppotten, en ook mijn crockpot/slowcooker gebruik ik vaak. Jouw groente taart ziet er btw prachtig uit!
BeantwoordenVerwijderener liggen twee struiken boerenkool in de bijkeuken, vers uit de moestuin, de vorst erover geweest:))
BeantwoordenVerwijderenHeerlijk! Doe ik ook regelmatig: Allerlei groenten bij elkaar mikken in een ovenschaal, beetje room en ei erbij, inpakken in bladerdeeg... Mmmm!!
BeantwoordenVerwijderen