vandaag een thuis-dag, dus tijd genoeg om te koken.
Vandaag;
bladerdeegflapjes gevuld met mengsel van vega-gehakt, kastanje champignon, ui, knoflook en pijnboompit.
geroosterde aardperen
bonenpot; kidneybonen, kikkererwten en tomaatblokjes.
De bonenpot viel bijzonder in de smaak bij het peutermeisje, zelfs het allerlaatste restje uit de pan was voor haar.
geen bord nodig, dus...
BeantwoordenVerwijderenziet er heerlijk uit!!
Heerlijk! Vooral die laatste foto :o)
BeantwoordenVerwijderenAah lekker etende kindjes <3
BeantwoordenVerwijderenKlink heerlijk!
geroosterde aardperen? vertel!
BeantwoordenVerwijderen@fienke; het recept komt uit ecofabulous van lisette kreischer. Oven voorverwarmen op 220 graden. Bakplaat bekleden met bakpapier. Aardperen wassen en 5 minuten koken in de schil. Giet af en snijd ze in stukken . Meng met olie, rozemarijn en zeezout. Bak ze in de oven in 20 à 25 minuten goudbruin en gaar.
BeantwoordenVerwijderenWat ziet dat er lekker uit!! Schattig die kleine meid al etend uit de pan...lekker hoor!!!!
BeantwoordenVerwijderenMmmmmmm LEKKER!!!
BeantwoordenVerwijderenDankjewel voor het recept, ga het proberen!
BeantwoordenVerwijderen