maandag 1 juli 2024

laatste loodjes


 

Deze week de laatste loodjes tot aan onze zomervakantie. Voor mijn gevoel is het eerste half jaar voorbij gevlogen. Misschien omdat we zoveel moesten regelen hier in huis en voor de vakantie. Dus ik heb nu voor het eerst sinds jaren dat ik niet tegen die laatste we(e)k(en) aan zit te hikken. Morgen is het wat werk betreft al zover. Morgen om 17.00 uur draag ik het grootste deel van mijn werkzaamheden over aan collega N en sluit ik alles af voor bijna een maand.

Donderdagavond is er de diploma uitreiking van miss T en vrijdagochtend worden wij door een taxi opgehaald, die ons naar Schiphol brengt en dan gaan wij DownUnder.

Wij gaan naar oudste zoon en zijn gezin, naar Brisbane, Qld, Australia! Nu gaan wij zien waar zij wonen en leven, want ze wonen er nu ongeveer zeven jaar en dit is de eerste keer dat wij die kant opgaan.

En ja, we hebben ook daar een camperbusje gehuurd, waarmee we met z'n drietjes nog een stukje gaan touren, zo tussen Cairns en Brisbane (en heel veel gaan zien)

Dus wij worstelen ons hier nu nog door de laatste regeldingetjes en vooral het inpakken heen en ookal ben ik er nog tot het eind van de week, ga ik nu toch alvast zeggen....

Alvast een fijne vakantie voor ieder, die dit leest! En tot in augustus.

6 opmerkingen:

 1. Heb het heel fijn met elkaar en een fijne vakantie gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook een goede vakantie gewenst. Wat een grote reis naar de andere kant van de wereld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Dank je! Inmiddels zijn we al aan de andere kant van de wereld en heel erg aan het genieten!

   Verwijderen
 4. Gefeliciteerd met het diploma van je dochter en een hele fijne vakantie gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen