woensdag 15 maart 2023

Oeps

 

Dat was even een minder slimme actie van mijn kant. Met het snijden van de groente sneed ik ook even het topje van mijn duim eraf. Zo'n actie van het gebeurt, je ziet wat er is gebeurd en je kan alleen maar denken dit is echt fout. Gelukkig heb ik een doortastend Lief, die onmiddellijk mij een theedoek gaf om erover heen te houden, de huisartsenpost belde en mij in de auto zette en erheen reed en ik mocht ook nog tijdens het hechten in zijn hand knijpen (ik ben niet zo'n held)

Inmiddels is het twee weken geleden, zijn de hechtingen er uit en al gaat het nog een tijd duren voor de boel echt is genezen, ik functioneer weer. We vierden twee verjaardagen, die van mij en mijn moeder, dus ik bakte weer taarten. Altijd als ik sta te bakken, bedenk ik me, waarom ik dit niet vaker doe, want ik vind het ontzettend leuk om te doen. Misschien moet ik er een maandelijks iets van gaan maken, de taart van de maand.


En verder begint er nu eindelijk op te lijken dat het lente gaat worden, de zon doet me goed, wat betreft  energie en humeur. Nu had ik die energie ook wel nodig de laatste dagen, want zowel Lief als miss T waren ziek. Allebei geveld door een misselijkheids-kotsvirus, dan sta je 's avonds om 10 uur de wc's nog maar even te poetsen in de hoop de boel te kunnen desinfecteren. De zieken zijn gelukkig weer aan de beterende hand.  En tot nu toe lijkt het dat ik de dans ontspring, dus ik ga straks nog even buiten in de zon staan voor frisse lucht en vitamine d. (en om de was binnen te halen)3 opmerkingen:

 1. Ai, dat klinkt niet goed zeg. is het er weer aan gehecht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, gehecht en wat bijelkaar geplakt. En nu afwachten of het goed heelt. Wat ik al zei geen slimme actie van mij

   Verwijderen
 2. Wow! Dat was een heel pijnlijke niet slimme actie! Fijn dat je lief zo doortastend is. Gefeliciteerd met je verjaardag en met die van je moeder!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails