zondag 19 juni 2022

Ons Huis


staat te koop.


In 2011 zijn we hier komen wonen. Een huis met een onverwacht grote tuin en met genoeg kamers om iedereen een eigen kamer te geven. Als gezin vulden we het huis en maakten er echt ons thuis van. Ik stortte me op de tuin en probeerde met wisselend succes groenten en kruiden te laten groeien. We hadden uitvliegers, ook wel tijdelijke uitvliegers en in corona tijd kwam zelfs een schoondochter bij ons wonen. Eigenlijk was het huis altijd min of meer gevuld.

Zoon en schoondochter konden een jaar geleden eindelijk samen naar de Filipijnen (waar ze nu nog steeds wonen met hun twee fluffy katten) en langzaam werd het hier wat leger en stiller.

Nu een maand geleden ook oudste dochter verhuisde naar een eigen appartement, stond er hier een hele verdieping leeg. Ineens zijn we een gezin van drie, zoals we heel vroeger alleen waren in de weekenden dat mijn oudste kids bij hun vader waren.

Voor ons tijd voor een nieuw avontuur.

Nu was het zo dat wij iemand kenden, met een heel leuk huis, in een van de leukste straten van ons dorp. Nu had Lief hem ooit eens gezegd, als jouw huis ooit de verkoop ingaat, mag je ons altijd bellen. En dat gebeurde dus.

En als je dit huis ziet, begrijp je vast dat wij heel veel zin in dit nieuwe woon avontuur hebben. Heel veel zin om hier ons thuis van te maken.

2 opmerkingen:

  1. Het wordt een zomer van klussen en ik denk, hoop, dat we in de herfst gaan verhuizen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk. In deze markt ben je je huis waarschijnlijk snel genoeg kwijt. En leuk plannen maken!

    BeantwoordenVerwijderen