zondag 15 februari 2015

tijd

Ik had deze winter echt het voornemen om weer vaker te bloggen, gewoon wat vaker onze dagelijkse belevenissen te delen, maar zonder het bewust te merken is mijn laatste stukje al van een week geleden.
Het zal zo moeten zijn.
Nu miss T ouder wordt. neemt ook het avondritueel steeds wat meer tijd in beslag; zij vindt het fijn om de dag van zich af te douchen, iets wat ik van mezelf ook ken. De dag moet even doorgesproken worden en natuurlijk voorlezen en als we net een heel leuk boek lezen, doen we nog weleens een hoofdstukje extra.
En als zij ligt, is er altijd wel een was om op te vouwen. Zo is er al een stuk van de avond om voor ik zit. Vaak zit ik dan wel best, m'n haakwerk is sneller gepakt dan de laptop en haakwerk hoeft niet op te starten....


De afgelopen week was geen super drukke, er werd gewerkt, naar school gegaan, miss T ging dansen, ik deed yoga. De beste vriendin van miss T kwam spelen, de meisje speelden urenlang samen, eerst binnen en later deden we ook nog een rondje buiten om wat speeltuintjes af te lopen.
Maar ons weekend was best druk.
Zaterdag eerst naar Ja Wol in Rotterdam. Vorig jaar kocht ik bij Mos heel mooie handgeverfde wol en begon aan de southbayshawl en toen was de wol op en de shawl nog lang niet groot genoeg.


Het wolprobleem is opgelost, ik kan weer verder.


We besloten om meteen door te rijden naar de Kralingseplas, zodat we allemaal nog even konden uit waaien. Als je stilstond was het nog best wel fris, maar miss T had daar geen last van, die staat immers niet stil!
bosje lente

En de zaterdag eindigde met een bankdate met m'n liefje en thee, popcorn en SuitsVandaag begonnen we met de zwemles van miss T, zij ligt sinds kort iedere zondagmorgen om kwart voor elf in het water om  35 minuten later,  moe en ijskoud er weer uit te klauteren. Ze vindt het leuk, maar het kost haar gewoon heel veel energie.
Nu hadden we voor de middag nog een uitje, Swan Market, deze keer in het van Nelle gebouw .
We zijn er al een aantal geweest, maar zo druk als vandaag hadden we nog nooit meegemaakt. Eigenlijk was het een beetje te vol om overal goed te kunnen kijken.


Een dromerig pukje (ietwat overweldigd door de drukte) op de schouders van lief.


Maar het weekend zit er nu weer bijna op.
De broodtrommel van miss T voor school staat al gevuld in de koelkast, de was is opgevouwen en ik ga nog heel even verder haken aan mijn omslagshawl.
En op naar een nieuwe week.

6 opmerkingen:

 1. Dat klinkt als een fijne week!!! Mooie kleurtjes....je beider haakwerkjes. Ik zit 's avonds ook vaak met een haakwerkje op schoot....daar word ik rustig van...ik wens je een fijne week!!! liefs Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey! Dat was om 't hoekje! Dat ik dat niet wist zeg... zal er eens meer aandacht aan besteden. Dank voor het delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice pics weer! Leuk, leuk, leuk :)

  En wat een briljante naam voor die wolwinkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke blog vooral dat bosje Lente XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja de tijd vliegt ;)
  Zo te lezen vervelen jullie je niet.
  Veel haakplezier! Ziet er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails