zondag 5 januari 2020

Januari ~ week 1

De eerste week van het nieuwe jaar zit er alweer op en het waren grijze dagen, zoals de eerste dagen van januari in mijn herinnering altijd zijn.
Nieuwjaarsdag maakten we traditie getrouw een strandwandeling, deze keer niet in op het strand van Monster of Hoek van Holland, maar bij Kijkduin.
Het maken van de nieuwe Flow 366 dagen kalender is altijd iets wat ik bewaar voor de laatste vrije dagen, want na nieuwjaarsdag zat mijn vakantie er weer op.
Donderdag en vrijdag waren voor mij  gewoon werkdagen.
En weet je wat dan superleuk is, wanneer jongste dochter inmiddels al zo groot is dat zij  zelf besluit om cupcakes te gaan bakken.
Zodat  wanneer je 's middags uit je werk thuis komt  er een schaal met super lekkere cupcakes staat te wachten.
En natuurlijk  weer een nieuwe sok op de pennen. Ik hoop nog steeds op dat zonnige, vrieskoude winterweer en dan zijn wollen sokken heel welkom.

Maar nu eerst een paar appelflapjes uit de oven halen.
Morgen gaat miss T ook weer naar school en ik las op de schoolkalender iets met oliebollen en kinderchampagne, dus krijgt zij een appelflap mee. Het is wel niet precies hetzelfde, maar wel feestelijker dan een notenreep en fruit.

En zo rollen we door naar de tweede week van dit nieuwe jaar.

3 opmerkingen:

  1. Ik vind het allemaal zo somber nu... grijs ook. Een beetje wit en blauw (sneeuw en blauwe lucht) zou ik best fijn vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails