maandag 21 november 2011

avond eten

groententaart


sperziebonen , courgette, pompoen, wortel, ui, paprika en een handje pijnboompitten.
Erbij gekookte aardappelen.

Nu het buiten kouder en donkerder wordt, krijg ik meer behoefte aan stevig voedsel, dus de komende tijd worden het weer veel stamppotten en ovenschotels.
En wat stond er bij jullie op tafel vanavond?

7 opmerkingen:

  1. Lasagne met aubergine, verse tomaten, basilicum en ricotta en citroen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit!! Wij hadden stampot boerenkool :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. gebakken aardappels met worteltjes en cordon bleu.
    Ik moet zeggen, ik vind het heerlijk wat steviger eten!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik ben ook van de winterse kost hoor met dat koude weer, winterse maaltijdsoepen, ovenschotels enstamppotten, en ook mijn crockpot/slowcooker gebruik ik vaak. Jouw groente taart ziet er btw prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. er liggen twee struiken boerenkool in de bijkeuken, vers uit de moestuin, de vorst erover geweest:))

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk! Doe ik ook regelmatig: Allerlei groenten bij elkaar mikken in een ovenschaal, beetje room en ei erbij, inpakken in bladerdeeg... Mmmm!!

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails