zaterdag 25 oktober 2014

strand

Eigenlijk ben ik echt een bos-meisje, maar zo af en toe roept de zee ook mij.
Zoals vandaag...
En dan neem ik gezellig mijn liefjes mee (of hebben zij mij mee genomen?)Slangster; ophiura ophiura 
En omdat we nu eenmaal in de randstad wonen, is dit ook ons uitzicht, lopend langs het strand.


13 opmerkingen:

 1. Mooi! De zee.... Ik vind het bos fijn, maar de zee, die mis ik.... !
  Fijn dat ik even mocht meelopen! Jammer dat ik de wind en de zoute geur niet rook, mijn voeten in het zand, de golven horen... zucht. Ik wil naar zee;-)
  Hannah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De wind, de geur en de golven dat is precies waarom ik af en toe naar zee moet. Maar ik hou eigenlijk van het ruisen van de wind in de bomen en de geur van paddenstoelen en rottende bladeren. Ik zei het al, ik ben een bos-meisje.

   Verwijderen
 2. Ik geloof dat ik een mengelmoesmeisje ben van bos-zee en uiterwaarden :)
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier bos om de hoek, heel fijn en loop er geregeld, maar ben stiekem toch net meer een zee-meisje. Jammer dat die niet om de hoek is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind beide mooi! het bos vooral in herfsttooi of in de lente. naar zee ga ik eigenlijk veel te weinig. het is dan ook een eind bij ons vandaan.
  groetjes, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou ook zo van de zee. En niet als het 30 graden is en het vol ligt met mensen, maar idd om lekker uit te waaien, de wind te voelen en je gedachten weg laten gaan door de golven. Maar helaas, de zee is best ver weg voor ons. Dus zijn we vaker in het bos te vinden ( ook mooi ).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik mis de zee.
  Ik heb nog nooit een slangster gezien.
  Mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij ooj niet. Ze leven normaal op een diepte van 10-200 m. Waarschijnlijk door de storm van afgelopen week omhoog gestuwd. Het lag langs de vloedlijn vol met krabben, zee-anemonen en deze slangsterren.

   Verwijderen
 7. Wat heerlijk de zee zo dichtbij, maar ik hoorde al van een vriendin van mij (die toevallig een plaatsgenote van je is ;-) dat zij maar heel weinig naar de zee gaat. De rust van het bos trok veel meer. Ik loop elke dag in het bos , want de zee is zo ver weg hier ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig, jij komt dus weleens in mijn 'dorp'. Wandelen in het bos geeft mij rust, maar wandelen aan het strand geeft energie! Tenminste zo ervaar ik het.

   Verwijderen
 8. Ik geniet enorm van het bos, kan er niet zonder, maar naar de zee heb ik echt heimwee... Ik kijk naar je foto's en ruik het zout en wil ook, wil ook, wil ook!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, ik vind het strand zalig! Maar ik ben dan ook semi-Zeeuws :)

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails