maandag 9 november 2009

onze morgen

wat deden wij vanmorgen.... (nadat we gruwelijk vroeg werden gewekt...Tarja)
eerst iedereen uitzwaaien die naar school ging of moest werken.
hier gaat Joeri weg terwijl Tarja naar hem zwaait. Joeri is toch wel haar grote held, want hij doet allerlei wilde spelletjes met haar.

daarna trommelen op een bakblik met een houten lepel en heel hard met twee handjes slaan tegen de ruit van de keukendeur. Ze vermaakte zich er prima mee en ik kon even de afwas wegwerken (en meer koffie zetten)
Ook hebben we nog even in de tuin gestaan om te kijken naar een kraai op het dak aan de overkant en een scheldende ekster in de boom.
dan snack time, rozijnen en diksap en koffie voor mij.

en nee, het is helemaal niet mijn gewoonte om de tv aan te zetten, maar hier pakte we toch even de laatste 5 minuten teletubbies mee en stond Tarja heel geconcentreerd te kijken en mee te wiebelen met de tubbies. Wat wel weer heel grappig was.en natuurlijk moet er ook gelezen worden. Voorlezen vind ze leuk, maar ook zelf kan ze lekker zitten te bladeren in haar boekjes en brabbelt er dan van alles. Favoriet zijn nu boeken met plaatjes, waarbij ze alles aanwijst wat ik dan moet benoemen of het boekje Muis is haar panda kwijt van Lucy Cousins.(dit boekje is nog van Mirte geweest, die het toen ook zo leuk vond, heel lang geleden)


En toen was het wel tijd voor een ochtendslaapje, want als je al vanaf 6 uur wakker bent, kun je rond 11 uur al goed afgedraaid zijn (en ik ook).
En voor vanmiddag staat nog het dagelijks boodschappen doen op het programma.
Hoe was jullie ochtend?

3 opmerkingen:

 1. Vroeg wakker zijn, thee krijgen op bed van manlief, manlief uitzwaaien, ontbijt maken pour moi want manlief heeft Riven al ontbijt gegeven, mail kijken, samen met Rivje nijntje kijken, 380 boekjes voorlezen, 3 puzzels gemaakt, plieky gezocht (was kwijt), blokken gestapeld, en toen was het tijd voor lunch en nijntje kijken, en nu ik ff laptoppen en niksen en Rivje speelt een spelletje voor kleuters op de wii :D
  Vanmiddag boodschappen doen, ziekenhuis en dan koken, yay :S

  Liefs Thess

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ongeveer hetzelfde ;)
  Bijna, want Roxy slaapt tot 8.00 u
  s'Morgens mag ze van mij langer tv kijken en kijkt ze ook graag naar de Teletubbies.
  Leuk om dit te lezen, want net als Tarja staat ze ook te zwaaien, wijzen, dansen, knabbelen en leest ze boekjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails