vrijdag 6 april 2018

dan maar even een terugblik


Het is gewoon al weer weekend en ik moet zelfs nog over het vorige schrijven, dus dan nu maar een kleine terugblik.

Vorig weekend was gewoon een feestje, want op zaterdag mocht miss T afzwemmen en nu voor haar C diploma.
Begin december zwom ze af voor haar B en ik dacht dat ze nu wel genoeg van die zwemles had, maar ineens besloot zij dat ze door wilde gaan. Het was ook een uitdaging voor haar, want niemand heeft hier C. En als je dan als jongste iets vindt wat nog geen van je andere broers of zus heeft gedaan, dan is dat wel het proberen waard.
Supertrots zijn we op haar, want ze heeft dit echt doorgezet en er ook wel moeite voor moeten doen.
En het is haar gelukt!!
Zij heeft C!!

Hiermee is dan nu wel een eind gekomen aan de zwemlessen op zondagmorgen!Een dag later nog een klein feestje, die dag waren lief en ik twaalf jaar samen. We gaan nog samen uit eten, maar eerst moet lief een dikke week naar San Francisco voor het bijwonen van een cursus.(klinkt weer heel vervelend)

En daarbij was het ook nog paasweekend en misschien niet echt weer om eens een flinke wandeling te maken, maar eigenlijk vond ik dat niet erg.
Een goed boek en een glas wijn, meer heb ik dan niet nodig.


En zo rolden we de werkweek weer in. Een matige week, ik ben absoluut geen perfectionist, maar als ik ergens aan begin, wil ik dat afmaken/afronden voor ik aan het volgende begin. Maar door het systeem, waar wij sinds januari mee werken, wat gewoon nog niet volledig functioneert, kan dat niet.  Ik heb het gevoel dat ik alleen maar meer op vragenlijstjes parkeer, niet afmaak en steeds achter de feiten aanloop. En dat frustreert mij.
Zo klaar, genoeg gezeurd, want het is weekend.

En kijk eens waar ik het weekend mee begin..


Als dat geen huisvrouwengeluk is! 😊

1 opmerking:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails