woensdag 10 februari 2010

krijg ik ineens een awardIk kreeg de award van haar, dus Huize Steen heel erg bedankt. Ik lees nog niet zo lang bij jou, maar zie altijd veel herkenning met m'n eigen chaotische huishouden.
En nu moet ik dus 7 dingen over mezelf vertellen, die nog interessant moeten zijn ook.

1. Ik ben een heks en dat betekent voor mij dat ik leef volgens het jaarwiel. Ik probeer te leven in harmonie met de natuur en met respect voor de natuur. Mijn leefregel is:" deze 8 woorden neem ze niet te mild, schaadt het niet, doe dan wat je wilt" (vertaald wiccan rede)

2. Ik ben trouw bezoeker van fantasyfairs en festivals, zoals KeltFest, Castlefest, ElffantasyFair en de Midwinterfair.
3. Mijn muzieksmaak gaat van middeleeuwse muziek tot bombastische metal met heftige grunts, dus muzikaal gezien kun je met mij veel kanten op, alleen nederlandstalig daar heb ik niks mee(met als uitzondering Het Klein Orkest, maar da's jeugdsentiment)

4. Ik hou van lezen en koken, dus ik word zeer gelukkig van het lezen van kookboeken.

5. Opvoeden doe ik niet vanuit regels, maar vooral vanuit m'n gevoel. Ik denk dat mijn kinderen best veel mogen, binnen de door mij gestelde grenzen. Dit betekend ook dat ik voor ieder kind een andere aanpak heb, die bij dit kind past, misschien maakt dit het geheel voor mij veel omslachtiger, maar zo probeer ik mijn kinderen in hun waarde te laten en hun te laten zijn wie ze zijn.

6. Ik hou niet van 'moeten', als ik te horen krijg dat ik 'iets moet', dan gaat het bij mij kriebelen. Ik protesteer niet, ofzo, ik doe het gewoon niet.

7. En niet onbelangrijk (en volkomen oninteressant) ik ben zeer eigenwijs.

En dat was het dan.
En nu geef ik het stokje door aan de volgenden:


en dat zijn er geen 7, maar ik vind 4 ook mooi genoeg......

5 opmerkingen:

 1. Leuk om even zo jou 7 te lezen. :-D Wij waren vroeger ook erg van de metal ;-) inmiddels is onze muzieksmaak wat verzacht zeg maar ;-) Ik merk wel aan mijn oudste dat hij wat van onze oude muziek smaak heeft, vind ik wel grappig :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! Ken ik je weer wat beter, denk ik..
  Groet Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, dank Merry! Kreeg er van Roelien ook één; ga dus maar an den slag...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. :-) dat je tussen de dozen nog tijd kon vinden voor een blogje is echt super te noemen, maar nu weet ik waarom je dta lukt: je bent heks ;-) en heb voor jezelf extra tijd getoverd...heeerlijk ;-)
  leuk om jouw 7 dingen te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dank je wel :)
  en wat leuk te lezen dat we veel dezelfde interesses/muzieksmaak hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails