maandag 31 december 2018

2018

Lieve 2018, je was  geen makkelijk jaar, maar uiteindelijk wel een heel mooi jaar!

Jij was het jaar waarin ik regelmatig tegen mezelf aanliep, te hoge eisen aan mezelf stelde, de lat veel te hoog legde en veel te vaak luisterde naar die stemmetjes, die mij vertelden dat ik geen doorzettingsvermogen heb.
Je was een jaar van onbalans, maar ook een jaar van leermomenten en inzicht.

Jij was het jaar waarin mijn middelste zoon trouwde met zijn allerliefste vriendin, waar ik ineens al mijn kinderen en kleinkind bij elkaar zag en bijna uitelkaar barstte van geluk om deze rijkdom.
Jij was het jaar waarin bij oudste dochter de ziekte van crohn weer opvlamde, wat uiteindelijk eindigde in een operatie waarbij het ontstoken stuk darm is verwijderd. We hebben in augustus en september samen heel wat tijd op de seh van een aantal ziekenhuizen doorgebracht, maar haar beslissing om zich te laten overplaatsen van ons plaatselijke ziekenhuis naar die in Den Haag was een goede.

Lieve 2018, jij was ook het jaar waarin missT een echte tiener werd en meer werd losgelaten waar ze achteraf gezien duidelijk aan toe was. Ik heb inderdaad de neiging om mijn jongste veel te lang klein te houden.
En 2018 was jij een jaar van pieken en dalen, de aller grootste piek is die van twee weken geleden, toen ik mijn tweede kleindochter in de armen hield.
Maar eigenlijk is het allermooiste van jouw 2018, mijn gezin, hoe we met z'n allen voor elkaar zorgen, elkaar steunen er voor elkaar zijn, ieder op zijn of haar manier.

Dus lieve 2018, wij laten jou nu achter ons en hopen voor 2019 een jaar met net zo veel mooie momenten en net zo veel liefde.
Lieve 2018, dank je wel!

                                                       ðŸ’“💓💓💓💓💓

9 opmerkingen:

 1. Mooi! Alle goeds gewenst voor 2019. Dikke kus!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij ook een heel mooi 2019 gewenst, want jouw 2018 was een heel heftig jaar.

   Verwijderen
 2. Mooi zo'n bedankje aan een jaar. Een fijn 2019!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi overzicht! En voor 2019: alle liefde, geluk en gezondheid toegewenst!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahhh een tweede kleindpochter alweer wauw wat fijn moet dta zijn....
  De beste wensen voor 2019!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. bij deze bedank ik 2018 ook. :) en feliciteer ik jou met je tweede kleindochter! dat 2019 maar minstens zo mooi en fijn mag zijn. <3

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails