donderdag 26 februari 2015

vakantie

Eindelijk hebben ook wij voorjaarsvakantie.
En een zeker iemand hier in huis was daar toch echt aan toe.


Ik had al met haar afgesproken om er een fijn rustig weekje van te maken, maar al met al hebben we toch al best veel gedaan.
Heel veel leuke dingen.


We gingen naar de bioscoop 'Jack bestelt een broertje'. voor miss T de eerste keer. Het was leuk, regelmatig zat ze te schudden van het lachen.

En natuurlijk een bezoekje aan de stadsboerderij en de speeltuin, die er naast ligt.Helaas heb ik zelf geen vakantie, dus zijn er ook nog twee bso dagen deze week. En al had ze eerst geen zin, het bleek achteraf toch heel erg leuk te zijn, want ze kregen een djembé workshop.


De woensdag had ze zelf al helemaal ingedeeld. Eerst wilde ze nog met mij in het grote bed liggen, zodat ik wat kon voorlezen. Ze wilde graag samen spelen met de playmobil.


En als afsluiting van de dag naar de film van mees Kees kijken.


Maar na zo'n dagje met mama spelen, was de overgang naar een werk/bso dag wel weer erg groot.
Dus het afscheid vanmorgen bij de bso was wat moeilijk. En ook al weet ik dat ze het twee tellen later prima naar haar zin heeft en heel druk aan het spelen is, zit ik toch de halve dag met een steen in m'n maag achter mijn bureau.
Gelukkig heeft ze morgen een papa-dag.
En dan zit de vakantie er eigenlijk al weer op.

4 opmerkingen:

 1. Die vermaakt zich wel, das duidelijk :)

  Jammer dat je zelf geen vakantie op kon nemen. Ik baalde daar ook altijd van, toen Jill klein was. Nu gaat ze haar eigen gang.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moest zelf ook twee dagen werken tijdens de vakantie, en 1 dag had ik vrij genomen. Heerlijk om samen wat te ondernemen. Ik schreef er een blogje over, dat gewoon thuis zijn ook heel fijn kan zijn in een vakantie. Ons manneke was er ook echt aan toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. fijn dat je toch lekker met elkaar hebt kunnen genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n week vliegt voorbij.
  Jammer dat je moest werken.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails