zondag 22 januari 2012

gelukkig zijn olifanten te zwaar om weg te waaien,

we gingen dus naar de dierentuin, gewoon om er even uit te zijn, want het waaide echt heel hard. Van te voren hadden we het plan om de binnenverblijven af te lopen, warm en uit de wind. Maar onze miss T. besliste anders, ze wilde zeehonden zien (die zitten buiten) , de vissen in het Oceanium konden haar niet boeien, behalve dan de walvisglijbaan. Natuurlijk moesten we vanaf daar doorlopen naar de olifanten, die nog wel bleven staan, maar wij waaiden bijna weg.


Vlak voor we het reptielenhuis in liepen, zag ik daar de ottertjes en ik hou van ottertjes, daar heb ik dan wel weer een beetje kou voor over.Via de giraffen teruggelopen richting uitgang  toen  er een meisje tussen ons in liep, die steeds heel zachtjes zei dat ze echt niet meer wilde lopen, want ze was moe. Ze wilde naar huis (en wij ook), naar warme chocolademelk, thee en een bank om een uurtje op te slapen (want dat deed zij)

8 opmerkingen:

 1. heerlijk dagje ondanks het stormachtige weer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh brrr, het was ook nog zo'n frisse wind, maar wel leuk de dierentuin!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk de dierentuin. Het was vast ook niet zo druk met dit weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo, durft Tarja al op de walvisglijbaan! Daar lopen mijn meiden met een reuze boog omheen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, geweldig begin van een logje!
  Leuk, ondanks het weer,(of juist, omdat het dan idd niet zo druk is!) zo'n dagje dierentuin!:-)Otters zijn leuke beestjes hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helemaal moegewaaid en uitgewaaid. hihi! Dat is wel een kopje chocolademelk en thee waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat staan de dieren er prachtig op!!!! Gelukkig maar hè, dat kleine meisjes op een gegeven moment toch naar huis willen....

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails