woensdag 31 maart 2010

woensdag

Wil ze op werkdagen niet wakker worden..... op vrije dagen (zoals vandaag) hoor ik om 6 uur al dat stemmetje dat roept om mama, papa en joejoe. Ik probeer haar dan nog te overtuigen dat bedje erg lekker warm is door haar, knus tussen ons in, aan de borst te leggen. Dat vindt ze prima en zo soezelen we nog zo'n 20 minuutjes verder. Maar dan vindt ze dat ze echt wakker is, gaat rechtop zitten en wil haar boek. Dan bladert ze in haar boek, op zoek naar het plaatje van de (baby)poes met de knuffeldoek. En dan vraagt/beveelt ze om siss (=fles) en dat is voor mij het teken dat ik nu toch echt moet opstaan..........

Nu was het vandaag eigenlijk niet zo erg om een beetje bijtijds op en aangekleed te zijn, want om 9 uur kwam de man van de oven(de man die de oven zou inbouwen in onze keuken)

na borst en fles schuift ze er ook nog met gemak een boterham in. Ja, je ziet het goed met hagelslag, heel onverantwoord, maar soms wel erg lekker.

En dit is m dan, de oven!!!! Ingebouwd en wel, dus dat wordt vanavond kip uit de oven met aardappels uit de oven en de witlof uit het Odin-pakket.


En nog een plaatje van de magnolia die voor het huis staat. Iedere dag kijk ik hoever de knoppen zijn en nu is het bijna zover, bijna staat ze in bloei.


En bloeien doet de forsythia zeker, zonnig knalgeel. En zoveel kleur maakt dat ik er toch even mee moet spelen..En verder waait het en is het guur. Allemaal redenen om lekker thuis te blijven vandaag.
En hoe is jullie woensdag?

5 opmerkingen:

 1. Mooie oven !! En het is inderdaad weer om lekker binnen te blijven, hier hagelde het net :-S

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kom net uit het bos: een zonnige wandeling maar met heel veel wind. En nu.....regent het heel hard, ligt er een ziek kind op de bank en blijf ik geloof ik ook maar binnen.

  Mooie oven, lekkere maaltijd vanavond!

  Groet Roelien

  PS. De magnolia en forsythia zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij vrienden wezen eten, het was gezellig en laat, ietsje te laat voor door de weeks. En was de kip lekker?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het waait hier nog net niet net zo hard binnen als buiten, maar het tocht wel behoorlijk.
  Mooi zeg, die forsytsia in jullie tuin. Heerlijk fel kleurtje. ook hier staat de magnolia al in knop, maar nog niet zo ver als bij jullie. Het was het struikje/boompje dat we voor fee-Luna d'r geboorte hadden gekocht. Nu nog iets voor Marijn uitzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ hagazussa; de kip was perfect en ook zo op!
  @ ruthy; wat dacht je van een winterjasmijn voor Marijn

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails