maandag 29 maart 2010

wachten... en wat anders

En we zitten vandaag te wachten, want ze zouden vandaag de nieuwe oven bezorgen en zoals altijd geven ze dan door we komen tussen... en ... om vervolgens nog ietsjes later te komen. Zo ook vandaag, ik wacht nog steeds.


en terwijl ik al wachtend een beetje om te tijd te doden wat probeer te bloggen, krijg ik een telefoontje wat me nu misselijk achterlaat.
De middelbareschool van dochter belde om te vertellen, dat zij terwijl ze in haar pauze met nog 2 vriendinnetjes naar de l.idl ging, ze hier is lastig gevallen door een man, die haar heeft vastgegrepen en haar probeerde te zoenen.........
Mijn dochter is een meisje van 12, ze heeft misschien een grote mond, maar ze is nog een meisje en daar blijf je van af.
Van de school kregen we het advies om aangifte te gaan doen bij de zedenpolitie en dat gaan we straks dan maar doen.
En de oven...... die is nog steeds niet bezorgd.


edit: allereerst bedankt voor jullie reacties. Dochter zelf is er laconiek over en zegt dat de man niet helemaal goed was. Duidelijk is dat ze zich gelukkig niet bedreigd heeft gevoeld en dat ze voor haar gevoel controle over het geheel had. Maar dat praat het niet goed.
We zijn aangifte gaan doen, tenminste we zijn naar het politiebureau gegaan en kregen te horen dat de mensen van de zedenpolitie niet op bureau waren en dat ze nu mij nog gaan bellen voor een afspraak. Tsja wordt je hier nou serieus genomen, ik weet het niet. Wordt dus nog vervolgd.

10 opmerkingen:

 1. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt, niemand hoeft iets toe te staan wat hij of zij niet wil. De impact is uiteraard wel groter bij een jonger iemand. Aangifte doen, echt waar, ik weet dat het mijn dochter heeft geholpen toen we er werk van maakte nadat ze door een gymleraar was lastig gevallen.

  Liefs, Haagje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ow gatver zeg :( Ik heb er geen woorden voor, wat een hufter, soms zou ik willen dat ze manvolk eens zouden uitrusten met meer respect en meer hersencellen...grrrrr...
  Sterkte voor jou en voor M.
  Knuff
  Thess

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jakkie wat een enorme griezel.... wat denktie wel niet??? aangifte doen!!! sterkte ermee....
  en je dochter ook, wat vond die ervan...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gatsie wat vreselijk zeg. Wel aangifte doen he !! Ik hoop dat ze die smeerlap snel te pakken hebben. Sterkte ook voor je dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje wat heftig! Daar wordt je idd acuut misselijk van. Het idee dat iemand anders zomaar jouw weerloze dochter aanrandt... Heel vlug aangifte gaan doen hoor! En lekker knuffelen die meid. Hopelijk krijgt ze er geen last van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. tjonge, da's ook wat! ja, die oven ook natuurlijk, maar als je dochter zoiets gebeurd, dan weet je even precies weer wat belangrijk is.... het wel en wee van degenen van wie je houdt!

  misselijk, zeg.... iemand die aan je dochter zit. Fijn dat ze er zelf goed mee omgaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schrik! Fijn dat je dochter er laconiek over is, en niet heel erg geschrokken. En ik vind dat de school ook snel en adequaat heeft gereageerd. Dat is toch ook altijd weer fijn om te merken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. eiuuw! brrrr! GRRR
  ik krijg altijd enorme leeuwinnen-verscheur-iedereen-die mn -lieverds-iets-aandoet neigingen. jij ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hè, ik lees nu pas je blog (ik loop een beetje achter) wat een vreselijk verhaal zeg. Gelukkig heeft de school goed gereageerd en gelukkig heeft je dochter zich niet bedreigd gevoeld.
  Maar je schrikt toch wel weer hoor. Bah, wat een griezels. Sterkte hoor voor jou en ook voor je dochter. Veel knuffels en liefde en aandacht en en en....lekkere taarten uit je nieuwe oven (die zal er toch wel zijn inmiddels?) Groet Roelien

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails