woensdag 16 januari 2019

week 2 en een beetje

En dan is het alweer half januari.
Deze  weken staan vooral in het teken van 'werk'.
Net als vroeger werk ik nu even vier dagen in de week. Gelukkig is het maar tijdelijk, iets met maand- en jaarafsluiting en achterstand door de feestdagen van eind vorig jaar.

Maar natuurlijk is het niet alleen werk. Ik zorg voor genoeg relax-momenten voor mezelf (dus dit is niet alleen voor mooie plaatjes op IG 😁, ik lees en brei ook echt)
We deden zelfs al weer een concertje; The Dolmen (onze favoriete Castlefest-band) speelde in Baroeg, dus daar gingen we naar toe. En miss T ging ook mee; eigenlijk  haar eerste echte concert in een zaal. Ze vond het geweldig, zat (met gehoorbescherning op) op de rand van het podium, zodat zij haar heldin, de zangeres, van dichtbij kon zien.
Na het concert hoopte ze nog dat de drummer zijn drumstokjes weer in het publiek zou gooien, net als op Castlefest waar zij deze toen op een haar na mistte en dat nog steeds jammer vindt.
Helaas was de drummer deze keer zuinig op zijn stokken.
Maar toen zij samen met Lief, na afloop van het concert, dit  aan de zanger vertelde, riep deze de drummer en kreeg miss T alsnog haar drumstok.
Met een zeer gelukkig (en moe) meisje achter in de auto reden wij toen naar huis.

Nu is het woensdag, en vandaag is het zo grijs, dat ik al de hele dag het idee heb dat het schemert.
Vanmorgen met miss T mee gelopen naar school en haar naar de klas gebracht, dat mag nog steeds van haar.
Daarna ben ik meteen boodschappen gaan doen, zodat er in ieder geval tot vrijdag uit voorraad gekookt kan worden. Wat opruimklusjes in huis en daarna met thee op de bank om snel een paar pennen weg te breien.

Woensdag is voor miss T tostidag, ik kan niet meer zeggen onze tosti-dag, want vorige week gaf het niet-glutenvrije tosti ijzer de geest. Dus als miss T rond 12.45 weer thuis is, liggen er onder haar ijzer al tosti's klaar. Ze vindt dit altijd een fijne binnenkomer.

Misschien dat je het ook al hebt langs zien komen op instagram, #tenyearchallenge, waarbij mensen een selfie laten zien van 2009 en 2019.
Nu ben ik dat niet van plan, maar ik bedacht wel dat ik dit blog in 2009 ben begonnen. Dus ik las wat oude blogposts terug uit 2009 en in een er van schreef ik dat ik mijn (toen) puberzoon zijn duitse woorden nog moest overhoren.
En nu tien jaar later zit ik aan de eettafel,  zit miss T tegenover mij en leert haar spelling, zodat ik haar straks kan overhoren.
Niet te geloven, time flies.

5 opmerkingen:

  1. Mooie foto's, ik zie de challenge ook voorbij komen maar 10 jaar geleden werd ik ziek, niet mijn beste tijd dus ik laat de challenge maar aan mij voorbij gaan :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik blog ook zo rond de 10 jaar. Misschien iets langer... Wat mij vooral opvalt is dat mijn stijl van schrijven zo veranderd is... Ook grappig om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails