maandag 4 juni 2018

week 22 - terugblik


Een mooie, maar ook heel intensieve week hebben we achter de rug.

Het begon met de avondvierdaagse.
Alle 4 de avonden werden door miss T en mij gelopen. Meestal neemt lief ook minstens een avond voor zijn rekening, maar de week ervoor heeft hij een aanrijding gehad met de motor en daar heeft hij een gekneusde rib (en motor) aan overgehouden.

De eerste avond was het bloedje heet, het lopen, slenteren was echt geen pretje. We liepen op smalle paadjes tussen huizen door, dus weinig tempo en geen verkoeling van een briesje.

De dag er na was er overal code oranje en in diverse plaatsen werd er deze avond niet gelopen.
Wij liepen wel, het rommelde wat in de verte, er vielen 5 druppels en dat was het. De heftige buien zijn langs ons heen gegaan.
Door het verwachte noodweer liepen er veel minder mensen mee dan maandag en konden we echt doorlopen en met een zacht briesje was het heerlijk wandelweer.

Natuurlijk zijn we ook natgeregend en wel op dag 3. Op weg naar de startplaats fietsen we door een enorme onweers/regenbui. Dus we begonnen deze avond drijfnat, maar na 5 minuten lopen was de regen gestopt en tegen de tijd dat we halverwege de route waren, waren we ook weer opgedroogd.

Dag 4; de laatste avond met de intocht. Dit vind ik zelf de minste avond, vanwege alle drukte en lawaai er om heen, maar voor miss T is dit de beloning van 4 avonden lopen met het ontvangen van bloemen en de medaille.

En we eindigde deze week met een heel groot feest.
De bruiloft van Jasper en Marlous.


De ceremonie was heel persoonlijk en zo vol liefde. Zeker toen ze  elkaar vertelden wat ze voor elkaar betekenen.
Deze twee, al bij elkaar vanaf hun vijftiende/zestiende, horen echt bij elkaar.


En als je deze foto ziet, kun je alleen maar tot deze conclusie komen.
Ik ben een rijk mens.

5 opmerkingen:

 1. Nogal zeg! Wat een mooi stel bij elkaar.
  En waar ben jij? Is daar geen foto van? Ben wel benieuwd wat je aan had!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier was de fotograaf in actie en ik klikte vanaf de zijkant even mee. Wat ik droeg mintgroen met bloemen fifties swingdress.

   Verwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails