woensdag 7 juni 2017

horden lopen

Als een horde loper voel ik me altijd zo aan het eind van het schooljaar, door al die activiteiten die nog net in die laatste weken gepropt moeten worden.

Vorige week liepen miss T en ik samen de avond4daagse en voor het eerst ook alle vier de avonden (meestal sloegen we wel een avond over vanwege werktijden enzo)
Dit jaar had ik al geregeld om op werkdagen een uurtje eerder  te stoppen, miss T snel op te halen, zodat we samen nog iets van tostie of soep konden eten en toch op tijd aan de start te verschijnen.
Daarbij hadden we wel schitterend weer de hele week.
Dan volgt morgen de schoolreis, de hele meute gaat naar Diergaarde Blijdorp. Daar heb ik niet veel regelwerk aan, want een lunchtrommel maak ik dagelijks en ook deze keer kan ik uurtje eerder weg van mijn werk, omdat ik het zelf leuk vind om miss T op te halen.

Vrijdag nog een studiedag, maar deze keer blijft lief thuis, die heeft al weer genoeg extra maandagen gewerkt.
Dan hebben we ook nog De Bouwsprong, miss T gaat straks van de middenbouw naar de bovenbouw en dat wordt altijd gevierd. Alle 5de groepers gaan als afscheid een middagje midgetgolfen. Er zijn 3 middenbouwklassen(3-4-5)en de nieuwe 6de groepers worden verdeeld over 3 bovenbouwklassen(6-7-8). Ze gaan niet een op een over, dus afscheid van de middenbouw kan ook afscheid van vriendjes betekenen. En het is sowieso afscheid van de juf. Dat gaat bij miss T vast nog een dingetje worden.

En miss T heeft nog een uitvoering van haar dansen en bij de zwemles komt het diplomazwemmen er aan, dus ze zijn heel druk met 'testzwemmen' (al denk ik dat miss T er deze keer nog niet bij zit)

Maar met dit lijstje is het toch helemaal niet vreemd, dat kinderen en ouders bekaf zijn als het eindelijk vakantie is.2 opmerkingen:

  1. Oef je lekker druk, ik ken het, wij zitten nu in onze avondvierdaagse, altijd een gehaast s avonds.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou wat een drukte. Jullie hebben ook eerder vakantie dan wij, dat scheelt ook in gevoel denk ik. Wij hebben pas eind juli vakantie, waardoor de jaarfeesten die wij op school uitgebreid vieren (pinksteren, sint jan) niet zo op het eind gepropt zitten en er meer ruimte is voor de schoolreisjes. Verder geen extra activiteiten nog hier, dat scheelt ook.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails