maandag 18 januari 2016

de eerste weken van het jaar

Nu begon ik het jaar toch helemaal in rust en ook goed uitgerust.
Maar de eerste werk/schoolweek overviel me toch behoorlijk met het weer op-de-klok-leven en alle afspraken en regeldingen.
Aan het eind van die week was ik dan ook doodmoe, dat had voor mij natuurlijk een hint moeten zijn, want binnen twee dagen liep ik te hoesten en te snotteren en ik moest me vorige week gewoon ziekmelden; op m'n werk en dus ook hier thuis.


Als je dit uitzicht twee dagen op rij verdraagt, dan ben je echt ziek.
Dit inspiratieloze uitzicht heeft vast bijgedragen aan mijn herstel, want de bank beneden is gezelliger en het gezelschap ook beter.En nu halverwege januari hebben ook wij ineens winter met zon en vrieskou, zoals winterweer zijn moet.
Ook miss T geniet, lekker de hele middag buiten spelen, glijden over bevroren plassen (nog een geluk dat het de week er voor zoveel geregend heeft) en thuiskomen met rode wangen en verhalen dat ze ging ' schaatsen'.


Van mij mag ik zo nog wel een tijdje winteren; met dat frisse zonnige winterweer.

Fijne winterweek iedereen!

7 opmerkingen:

 1. Hopelijk gauw weer beter! Ziet er wel heel gezellig uit met de poezen op de bank :-). Ik geniet ook van de heerlijke frisse winterlucht buiten...
  Liefs en beterschap, Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat rot voor je zeg... Wel helemaal hersteld hoop ik?! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, beterschap voor als je nog een beetje ziekjes bent. Nu hopelijk wel weer klaar voor dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ja, op deze manier is winterweer wel fijn. Hier ook aan het genieten van de kou en de zon en de verkoudheden.... Ik hoop dat je inmiddels weer beter bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer een beetje opgeknapt? Ja dit weer is veel gezonder. Met veel buitendieren xtra hard werken (bevroren waterbakken en gras...dus xtra hooi) Maar dat doe ik grag ben die grijze blubberdgen zo beu
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bah,ziek zijn! Ik hoop dat je echt kunt uitzieken zodat je je weer kunt wapenen tegen de hectiek van alledag.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails