maandag 10 december 2012

thuis


zijn we nu ook in midwinter/yule sfeer, want ook hier staat een boom.


De boom werd versierd door de twee zussen, waarbij de oudste een heel mooi kleurenschema in gedachten had, maar de jongste alleen maar kon denken aan veel roze en veel glitter.


Zelf versierde ik de lamp met allerlei kleine ballen.


En het was niet Tarja of Mirte die een bal liet vallen, maar de enige bal die sneuvelde was degene die ik liet vallen.


En komen jullie ook al in de sfeer van de laatste weken van het jaar?

9 opmerkingen:

 1. De boom staat. Stiekem al sinds 3 december. Erg niet? ;) Maar echt in de sfeer komen? Nee, dat lukt me niet. Ik moet ook in alle eerlijkheid bekennen dat ik weinig op heb met december. Van mij mag het nieuwe jaar beginnen. Op naar de lente! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog niks staan kwa kerstversiering maar ben al wel erg in de sfeer zogezegd, want kaarsjes en gezellige muziekjes aan 's avonds, en vandaag weer een witte tuin :-) jahoor ik vind het een geweldige tijd.( de dagen zelf breng ik bij voorkeur door op de zaak btw)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het heerlijk, kou, beetje sneeuw en dan kaarsjes aan. We genieten op de bank van de kerstsfeer, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. December is altijd een dubbele maand voor mij; soms zo druk, terwijl ik eigenlijk de neiging heb in mezelf te keren. Aan de andere kant vind ik het ook wel weer heel fijn om met mijn meiden de kerst versieringen op te hangen en eventueel te maken. We hebben nog niets staan, op dit moment, maar ik weet dat er twee meisjes heel ongeduldig zijn om het huis te gaan versieren, dus dat zal deze week waarschijnlijk gaan beginnen. En daar geniet ik dan wel heel erg van! Leuke foto's trouwens, het ziet er heel gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een mooie boom zeg! Mag ik je uitnodigen om hem met meer mensen te delen via de Kerstbomen bloghop 2012 op Huisvlijt?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellig!!!
  OOk hier staat een boompje.
  Roxy heeft hem VOL gehangen met ballen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie boom, wat fijn dat samen versieren van de zussen! Wij zijn helemaal in de sfeer, maar dan de adventssfeer. Kerst houden we nog zoveel mogelijk buiten de deur, omdat ons meisje 18 december jarig is. We besloten dat we voortaan de boom pas na haar verjaardag in huis halen, om het een beetje gescheiden te houden. En dan blijft de boom toch staan tot 6 januari, dus hij staat al lang genoeg!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails