zaterdag 10 april 2010

wat foto's van de dag

Vanmorgen pakte ik de camera en klikte wat om me heen. Een kat en een verbaasd kijkend meisje waren het onderwerp.en als je dan aan het meisje vraagt; kijk eens lief. Dan krijg je dit. Adorable toch? De meiden van America's Next Topmodel kunnen daar nog wat van leren.We gingen ook nog naar Rotterdam, om mijn oudste zoon nog te feliciteren en om taart te eten.


We wandelden nog even naar de Nwe Binnenweg, waar ik laatst in een winkeltje hele leuke schoenen had gezien, die ik nu dus heb gekocht.
En omdat het al na 5-en was en we geen zin hadden in boodschappen doen besloten we om bij Rotown te gaan eten. Eigenlijk voor het eerst dat we 's avonds met z'n drietjes uit eten gingen (de allereerste keer was vorig jaar in Den Bosch, maar toen lag Tarja nog in de kinderwagen). Kleine puk vond het helemaal leuk, zat in haar stoel naar alles om zich heen te kijken en had het heel druk met eten.dit kleine meisje houdt van patatjes, zeewolf, en heel veel sperziboontjes. (en lust geen ijs)
Al met al een fijne dag, veel gelopen door een zonnige stad met overal volle terassen. Yay het is echt lente.

5 opmerkingen:

 1. Leuke foto's!
  Tarja groeit lekker.
  Wat heerlijk hè?!! Al die veranderingen en nieuwe ontdekkingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat het uit eten helemaal goed ging en Tarja patatjes lust. Weten jullie dat ook weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb je bij Punch, schoenen gekocht? En bij Rotown eten moet ik ook weer eens doen. Altijd leuk toch?

  Liefs, Haagje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Haagje; nee, bij Karakter, zit wat verder op de Binnenweg. Ik loop inderdaad bijna altijd op Doc's, zwarte met roosjes. Maar nu tuttig nette paars/rose schoentjes gekocht, ik post nog wel foto. En bij Rotown is 't altijd leuk(en lekker)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb weken gehad dat ik er drie, vier keer per week at, wellis waar uit nood, maar toch.

  Liefs, Haagje

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails