woensdag 7 april 2010

nog een tuindag....

Vanmorgen weer eens een afspraak met het consternatiebureau. Puk doet het goed (wat we zelf natuurlijk al lang al wisten), ze weegt nu 9650 gram en is 78,5 cm lang, en dat voor een meiske van bijna 19 maanden. Ik was vooral blij met haar gewicht, dat is nu een beetje in overeenstemming met haar lengte (ze was echt altijd aan de lichte kant en is nu eindelijk gewoon goed aangekomen). Dit leverde natuurlijk wel commentaar op van de cb-muts dat die groei nu wel goed was, maar dat het niet zo verder moet gaan stijgen. Tuurlijk muts we zetten haar meteen op dieet. Ik krijg echt zo de kriebels van die mensen daar. En het kan echt anders, want toen Joeri en Mirte klein waren, had ik een heel leuke wijkverpleegkundige, waarmee je lekker kon kletsen over de ontwikkeling van de kleintjes, en die ook heel nuttige adviezen kon geven.


Toen we dat ook weer achter de rug hadden, naar huis gewandeld via het glijbaantje dat op het pleintje aan het begin van de straat staat. En thuis, tuindeur openschuiven en naar buiten....
stoepkrijt is leuk! Je kan krijten op de tegels, op de tuintafel, de stoelen en natuurlijk ook op de jurk van mama.soort van sfeerplaatjeen wat is er nou leuker dan papa helpen..


We zijn echt de hele dag buiten geweest. Ik begon al te denken aan 's avonds buiten eten en nog uren natafelen, maar daar was het nog een beetje te koud voor vandaag.
Maar we zijn nu allemaal een beetje loom en lekker rozig van al die zon. We zullen vast goed slapen vannacht.

4 opmerkingen:

 1. Ja, dit was weer een lekker dagje!
  Ik zal ook heéérlijk slapen :)

  Trusten x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou wat was het heerlijk weer vandaag. Ik voel me helemaal een beetje verpieterd na de hele middag in de zon ;-) En dat cb pfhhh vreselijk.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jajajajaja, jij gebruikt ook het woord loom....

  klinkt veel positiever dan lui toch?

  Lekker dagje was het gisteren, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb al twee dagen op de tuin gegeten, met mijn oudste, gisteren inderdaad wel wat vroeger omdat ze nog een afspraak in Rotterdam had. Ik besloot vandaag maar eens huishoudelijk te doen, dat was er de rest van de week niet zo van gekomen.... maar om te zeggen dat het nu zo goed gelukt is.... nou ja ik heb wel iets gedaan.

  Liefs, Haagje

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails