woensdag 6 januari 2010

we zijn er weer....

tenminste een beetje. Het virus bleek toch iets hardnekkiger te zijn, want zelfs Joeri en Mirte, die pas zondagavond thuis kwamen, werden slachtoffer van het kotsvirus. Dus de afgelopen dagen stonden in het teken van nog meer wassen draaien en emmers omspoelen en ook een prullenbak. Deze stond het dichtst in de buurt van Joeri bij de eerste golf van misselijkheid. Ook Tarja was toch nog niet helemaal fit, de ene spuitluier na de andere. Dus nog meer vuile was. En een zielig meisje, die gedragen wilde worden en toch ook weer niet, die boekjes wilde lezen en toch ook weer niet, die wilde slapen en toch vooral niet.....
Maar we hebben het nu achter de rug, ook Mirte gaat morgen weer naar school, alleen Joeri blijft nog maar een dagje thuis, want die is nog net niet helemaal boven jan.
Maar met een beetje (moeder)liefde en veel thee, komt het wel weer goed.


En wat we verder nog hebben gedaan. Inpakken, maar niet hier. Maar in het huis van lief. Lief had ook nog een huis en dat huis stond te koop, en stond daar maar en ineens vlak voor de kerst was het verkocht. Dus daar moeten we ook inpakken, zodat de spulletjes en de sofa en de leuke kasten straks ook allemaal naar ons nieuwe huis kunnen gaan.
Ook moest Mirte vanmiddag nog naar de tandarts, even een gaatje laten vullen, maar dat is geen ramp. Wij hebben een tandarts met een vreemd gevoel voor humor, bijna net zo'n vreemd gevoel voor humor als wij, maar ja het blijft wel de tandarts, die ik liever niet vaker dan 1 keer in het half jaar zie. En we deden boodschappen en we reden, for fun, nog even langs Het Huis (nog 8 dagen!)
En dat was het wel zo'n beetje.

3 opmerkingen:

 1. tja, als eentje het heeft.... volgt de rest vaak al snel; da's lastig in een groot gezin, ik weet het.

  Maar goed! Nu op naar het nieuwe huis! Fijn dat het huis van Rob verkocht is!

  Heb je zijn foto gezien op 't klantenpodium? Superleuk dat ie dat wilde!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig gaat het weer een stuk beter!
  Gezellige boel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben dat virus ook gehad! Het is volgens mij ontzettend besmettelijk. Gelukkig duurt het niet lang.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails