maandag 18 januari 2010

drie dagen

zijn we nu bezig. En het gaat goed. Plafond van de keuken/woonkamer is geschilderd. De muren van de woonkamer zijn al in hun lichte wit met tikje rood/bruin geverfd. (Okay van een van de muren moet ik nog wel de randen bijwerken, maar toch). Nu komen de leuke klussen, zoals het vierkant uitmeten en tekenen wat(in choco/koffieverkeerdbruin) op de kleine muur komt. Maar voorlopig zijn we heel blij met alles wat we al gedaan hebben de afgelopen dagen, want er kruipt ook een klein meisje rond.


En ze doet het zo goed, kennelijk voelt ze zich er erg thuis, want ze scharrelt rond in de kamer, kletst en kijkt en vindt zelf spullen om zich mee tevermaken. Het is zelfs zo dat ze toegeeft aan haar vermoeidheid en zich in de wagen laat leggen en dan lekker een uurtje ofzo lig te slapen. Het gaat veel beter dan ik had durven dromen.


Natuurlijk liggen er blokken en boekjes om mee te spelen, maar rollen afplaktape kun je ook opstapelen en je kunt ze om doen als een armband.
Morgen even geen geklus, maar een gewone werkdag. Maar met 's avonds wel de uitvoering van de musical 'Oliver Twist' door verschillende brugklassers, waar Mirte dus ook aan mee doet. Zij speelt de vrouw van de baas van het weeshuis. Ik ben nieuwsgierig hoe het geworden is, vooral omdat ze er al maanden heel serieus mee bezig zijn. Dus een klein uitje na een volle werkdag.
5 opmerkingen:

 1. Looking good San :) Leuk dat Tarja het al helemaal bevalt hihi
  Enjoy je "rustdagje" morgen

  Liefs Thess

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaat helemaal goed ;) en best nog snel , ben benieuwd hoe het verder wordt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief dat zo zo gemakkelijk gaat zitten spelen en die armband is ook leuk! Succes en veel plezier bij de uitvoering.
  Groet Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hey! gefeliciteerd nog!
  lekker klussen, fijn het huis van jezelf maken, en dan straks je eigen spullen er in ... heerlijk is het!!!
  geniet ervan.
  en wat fijn dat je kleine mopje lekker meewerkt...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tarja is Tof!! Staat haar trouwens goed, armbandje... Fijn dat t zo opschiet, lekker zo. Plezier vanavond!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails