zaterdag 18 april 2009

een dag met een staartje


Het begon heel mooi vanmorgen, gewekt door Tarja, ze trok aan m'n haar. Samen naar beneden, zij in de box, ik met koffie op de bank.

Vriendje kwam ook beneden en samen dronken we koffie en keken in een folder naar huizen die te koop staan en fantaseerden daarover.

De dag werd nog mooier, we gingen met z'n drietjes naar Rotterdam, naar ons favo cafe voor koffie/thee en tosties. Slenteren door de stad, mensen kijken en ijsje eten en al die tijd zit Tarja tevreden in de wagen om zich heen te kijken.

Moe en voldaan weer terug naar huis, onderweg nog even stoppen om boodschappen te doen. We moeten toch eten vanavond. Thuis ga ik Tarja groente voeren en Rob maakt voor ons tagliatelle met tonijn voor ons klaar.

Dit klinkt toch echt als een heel perfecte dag.

Maar die dag kreeg toch nog een staartje.... want als Tarja een half uurtje in bed ligt, klinkt er een heel zielig gehuil over de babyphone. Rob gaat kijken en komt al snel met Tarja beneden, ze heeft zichzelf in haar gezichtje gekrabt en is hier echt heel verdrietig over.

En ze blijft maar huilen, hard en snikkend, ze is even helemaal overstuur. Zo zielig.

Ik denk toch dat ze heel erg moe is en we gaan dus weer met Tarja naar boven, dit lijkt het ook niet te zijn en terwijl ik met haat op m'n arm heen en weer loop, begint ze te hoesten, waarop Rob zegt dat ze dat slijm er wel uit mag spugen en dan zo in mama's decollete.

Hij heeft dit nog niet gezegd of ze gooit er een golf uit en inderdaad over mij heen en over haar zelf en over de grond.

Gelukkig luchtte dit wel op, want Tarja was gelijk weer haar vrolijke zelf, en na wat poetswerk en een schone pyama viel ze al snel weer in slaap.

Dus een perfecte dag met een staartje.................... van kots ;)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails