zondag 25 november 2018

Castlefest Winter Edition 2018Sinds 2015 heeft Castlefest ook een winter editie.
Vorig jaar gingen wij voor het eerst en vonden het een gezellig kleinschalig festival, maar och wat was het koud.
Dit jaar hadden we er eigenlijk helemaal niet meer aangedacht, totdat ik op de fb-pagina van mijn favoriete kruidenvrouwtje las, dat zij dit weekend weer in Lisse zou zijn.
Toen begon mijn castlefest-bloed toch ook weer te kriebelen en Lief en ik besloten om  ook een dagje te gaan.
Met de kou van vorig jaar in gedachten, dit jaar er goed aangedacht dat de kleding uit veel laagjes moest bestaan om warm te kunnen blijven. (In mijn geval: thermopanty-shirt met lange mouwen-onderrok-langejurk met lange mouwen - langejurk met korte mouwen - rijglijfje - fluwelen lange jas - wollen omslagdoek - en viltenhoedje, handwarmers en handschoenen niet te vergeten)

Een half uur na opening waren we op het terrein, het was gezellig vol, maar absoluut niet te druk. Het was inderdaad best koud, maar overal op het terrein stonden vuurschalen en vuurkorven waar je, je even bij kon warmen.
Kou verbroedert kennelijk, dus de sfeer bij deze vuurtjes was super gezellig.
Wij hebben wat over het terrein gelopen, ons bij vuurtjes gewarmd en ons warm gedanst bij enkele bandjes. En  natuurlijk ging miss T boogschieten om voor ons vlees voor de winter te verkrijgen.

Aan het einde van de middag begon het toch wel kouder te worden, zelfs ik voelde dat (miss T had er zeker last van) en ook al hadden we graag de vuurshow willen zien, we besloten toch om naar huis te gaan.
Het was goed zo.
En dan thuis, heerlijk rozig van een dag buiten, opwarmen met een glas gluhwein.

2 opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails