zondag 12 februari 2017

winter

En eindelijk hebben wij hier dan ook sneeuw.
Vrijdagavond viel er al een klein laagje, genoeg voor een sneeuwballen gevecht en een minisneeuwman.En vannacht viel er een  flink pak, dus vanmorgen was er iemand super blij.Inmiddels is alles al bijna weggesmolten. Ik denk dat we klaar zijn met dat winter-gedoe.
Dus kom maar op met de lente.

8 opmerkingen:

 1. Wij reden vannacht van vrienden (80 km verderop) naar huis. Ik was de BOB hadden we afgesproken. Poeh, dat was wel even schrikken toen we in vette sneeuwbuien moesten rijden! Ik was blij dat we veilig thuis waren! Toen was de sneeuw eventjes niet zo leuk... 😐

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! En tcoh.... ik genoot vandaag van een dag met helder zonnetje en geen sneeuw. Wij hadden de sneeuw al eerder deze week en ik ben er alweer klaar mee ;-) Inderdaad, kom maar op met die lente!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor, ik ben er wel klaar mee. Ik wil zo graag weer lekker fietsen, en dat durf ik niet op die gladde wegen die we de laatste weken steeds hadden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi hoor, ik ben er wel klaar mee. Ik wil zo graag weer lekker fietsen, en dat durf ik niet op die gladde wegen die we de laatste weken steeds hadden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben er ook wel klaar mee maar ben bang dat het hier nog wel eventjes wit gaat zijn. Alhoewel de winter extreem mild is. Dus hopelijk een vroege lente :-) We wachten op de kraanvogels. Als die komen wordt het echt lente. Dus daar vertrouw ik maar op.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zelf ben gek op haken! Ik haal me haakpatronen altijd hier vandaag http://haakpatronen.net/ misschien ook wel iets voor jullie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wij hebben hier nu nog sneeuw,en het zonntje schijnt nu ook heerlijk,dus nu is het een heerlijke dag,maar op sommige plekken wel spekglad,ik wil ook heel graag lente,is echt meer mijn ding

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails