zondag 5 februari 2017

Oh deer


Soms heb ik ze gewoon nodig; hertjes
Het zou verstandig zijn als ik wat betreft mijn werk eens een knoop ging doorhakken. Het loopt voor mij niet goed en het ziet er ook niet naar uit dat dit gaat veranderen.
Maar ik ben niet zo goed in knopen doorhakken.
Waar ik ondertussen niet vrolijker van word.

Van hertjes word ik altijd vrolijk.
En er waren er veel.
En daarbij wandelden we ook nog een stevig eindje door een kaal winters landschap.
Een winters landschap aangekleed met herten, dat dan wel.

Maar buiten zijn en gewoon wat lopen, maakt het hoofd weer wat leger. Het hakt geen knopen door, maar ik voel me wel beter bij.
Relativeren gaat voor mij makkelijker wanneer ik buiten ben en me realiseer dat het straks weer voorjaar word en dat dit de dingen soms 'lichter' maakt.
En daarbij ik 💗 hertjes

(foto's zijn gemaakt bij de Amsterdamse Waterleidingduinen)

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuke plaatjes :) Hertjes zijn liev.
  Succes met knopen doorhakken. Volgens mij heb je hem al lang doorgehakt maar moet je alleen op je werk nog effe melden dat je niet meer komt ;) Succes meid! :-*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat me vooral tegen houd is om weer financieel afhankelijk te zijn. En dat zit in m'n hoofd want we hebben het hier samen al over gehad.

   Verwijderen
  2. Snap het hoor. Lijkt me zo moeilijk, zeker als je als jij al een keer de ervaring hebt gehad met hoe het echt is om er opeens alleen voor te staan. Maar nu ben je afhankelijk van je baan om niet 'afhankelijk' (wat ik in de context van samen een familie zijn een misplaatst woord vind) te zijn van die goeie vent van je :)

   Verwijderen
  3. Dat is wat mijn lief mij ook zegt dat hij ook afhankelijk is van mij, want ik zorg voor huis en kinderen zodat hij kan werken. Het zit ook echt tussen mijn oren.

   Verwijderen
 2. Wie niet? Hertjes zijn tof. Die pony's ook btw.
  Sterkte met die knopen. Ik snap je...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die mooie ogen, zo diep en prachtig! Tsja, ik ben ook financieel 'afhankelijk'. Alleen voelt dat voor mij niet zo. Wij zijn samen verantwoordelijk voor ons gezin, en daarbij zorgt hij voor de inkomsten en ik voor de kinderen/het huis/de administratie/de boodschappen/de vul maar in....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Juist en dat is precies wat mijn lief muj ook verteld. Maar mijn 'angst' komt uit mijn verleden.

   Verwijderen
 4. Inderdaad.. oh deer!
  Weet je..... als je nu stopt met je huidige werk hoeft dat niet te betekennen dat je nooit meer geld gaat verdienen. Je kunt ook ander werk zoeken, nu of later, dat beter (bij je)past.
  Succes en ondertussen gewoon vaak hertjes gaan kijken. Heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sterkte met beslissen... Ik ben ook financieel afhankelijk maar het is precies wat sanderijn al schreef. Je bent samen verantwoordelijk en als je de mogelijkheid hebt om op je gemak uit te zoeken welk werk je beter ligt lijkt het mij gezonder om de knoop door te hakken. Mooie foto's trouwens. Sterkte verder x

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails