zondag 2 oktober 2016

onze week

Gewoon een klein overzicht van onze week.
Een week van mooi luchten 's avonds,


en van frissere ochtenden.
Daaraan merk je echt dat het nu herfst is. 's Ochtends is het fris buiten, zodat vestje en jas wel handig zijn als we op de fiets naar school gaan.


Dat fietsen houden we nog steeds vol op droge dagen tenminste. En miss T kan kiezen of ze zelf fietst of toch maar bij mij achterop kruipt.
Hoewel sinds ze voor haar verjaardag van haar broer en zijn vriendin fietstassen heeft gekregen,  is zelf fietsen veel leuker.En verder was het een week van katten luierend in de zon


en van katten in de boekenkast.


Donderdag zagen miss T en ik bij de bso een briefje hangen met de vraag of de kinderen kastanjes mee wilden nemen om te knutselen.
Nu hebben wij aan het eind van de straat een veldje met hierop 4 kastanjebomen, dus vrijdagmiddag liepen wij een kwartiertje rond de bomen te rapen et voila.

(ik denk dat dit wel genoeg is)


En gister gingen miss T en ik met tram en metro naar de stad. Het was weer tijd om de kledingkast aan te vullen. Eerst kwam ik er nog mee weg door de te korte broekspijpen om te slaan, omdat dit zo leuk staat met hoge gympen. Maar mijn jongste dochter vond dit stom en bovendien kreeg ze koude enkels.
Nu heeft miss T geen hekel aan winkelen en kleding passen en als we dan ook nog haar lievelingsbroek van vorig in een grotere maat vinden, kan haar dag niet meer stuk.
Grappig om te zien, dat zij nu vooral kleding kiest die makkelijk zit en van zachte, warme stof gemaakt is. Dus haar kast is nu vooral gevuld met broeken, truien en vesten.

En vanmorgen gingen we weer naar de zwemles en omdat het 'kijkdag'  was, mochten we langs de kant van het bad zitten en zagen nu van dichtbij hoe miss T in het diepe sprong en zwom.En terwijl de regen tegen de ruiten klettert, blijven wij de rest van de dag knus en warm binnen.
Zo sluiten wij deze week af, in alle rust.

6 opmerkingen:

 1. Ha, Feist gespot in de boekenkast, die serie staat hier ook. Pfoe, die kledingkasten, zo denk je dat je kinderen meer hebben dan ze ooit aan kunnen, en hopla ze zijn er weer uit gegroeid...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja prachtig die luchten en zonnende poezels...er komt weer een lekkere zonweek voor ze aan, heerlijk!
  Fijne week
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat groeit ze toch hard! Heerlijk he de herfst, ik kan er enorm van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat groeit ze toch hard! Heerlijk he de herfst, ik kan er enorm van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een fijne week. En fijne plaatjes weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ha ha, ja, ze worden kieskeurig op die leeftijd! Arwen wil nu voornamelijk op de Addams Family lijken (haar absolute lievelingsfilmen), dus wil ze zwart, zwart en nog eens zwart. Net als d'r vader en moeder overigens =)))

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails