zondag 7 juni 2015

en weer een week verder

Het is al weer een week geleden dat ik hier voor het laatst was.
Dan wandelen we maar even door de afgelopen week.
En het was een wandelweek, de week van de avond4daagse.
Net als vorig jaar liep miss T weer drie dagen mee en gelukkig hadden we deze dagen goed wandelweer.En zo waren we deze week ook een bijna gehalveerd gezin. Jasper is op vakantie met zijn vriendin naar de Griekse zon en Mirte vierde het einde van de examens met een aantal vriendinnen.
En dat merk je wel, ineens twee man minder; het scheelt aanzienlijk in de hoeveelheid wasgoed en we zetten  's avonds de vaat gewoon in de vaatwasser in plaats van met een soort van tetris-achtige vulmethode zoveel mogelijk in het machien te stapelen.

Nu was gisteren weer prima weer en omdat we deze week nog niet genoeg gelopen hadden, gingen we voor nog een wandelingetje; in de Loonse en Drunense Duinen.We hebben zo'n twee en een half uur gelopen, in een iets ander tempo dan met de avond4daagse en het verbaasde me dan ook dat miss T op de terugweg niet in slaap viel in de auto, want zij had deze week toch aardig wat metertjes in de benen zitten.

Ook vandaag weer prachtig weer, dus hebben we vanavond het bbq-tje maar uit de schuur gehaald.
En wat is er nu leuker om je eigen toetje te mogen roosteren.


En nu zijn we klaar voor een nieuwe week, met als belangrijke dag;  donderdag, want dan worden de examenuitslagen bekend.
Iedereen een fijne week gewenst.

6 opmerkingen:

 1. Ohjah......donderdag de uitslag hier ook......whaaaaaaaaaaaa ben dr zelf niet gerust op een goede uitslag voor oudste dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat wandelen zeg! En ze groeit zo hard! Ik zal duimen voor een goede uitslag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dan merk je dat je een kind hebt dat van wandelen houd. Onze oudste kan ook flink doorlopen. Onze middelste is na 50 meter moe. Maar kan wel weer eindeloos rennen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend! Heel veel succes en sterkte voor je dochter. De foto's zijn weer mooi :) Flinke meid, je jongste.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jee, knap, zoveel , zover lopen!

  jaaa, duimen donderdag.... hier is er ook een 16jarige zenuwachtig....!

  liefs Greetje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi aantal stappen heeft de kleine meid gezet! Goed hoor! En ach.. zo'n toetje zelf roosteren. Klein groot geluk!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails