woensdag 14 januari 2015

even tussendoor

Met de drukte van de laatste week, schiet het bloggen er gewoon bij in. Wel jammer, want ik had net bedacht om hier weer wat meer tijd door te brengen. Maar al ben ik niet veel hier, er is wel veel gebeurd.

Miss T is ineens begonnen met wisselen van haar melktanden. Een mijlpaaltje, hoor.


En ik deed nog wat haakwerk. Ik maakte eindelijk de deken af, waar ik in de zomer al aan begonnen was. Die deken is gemaakt van restant van de wol van de deken die ik aan het maken was toen vorig jaar februari kater Basil plotseling overleed. Hij is begraven, gewikkeld in de half afgemaakte deken.


En met deze 'restjes' deken zijn de andere katten ook heel blij.


Inmiddels al weer bezig met het volgende haakwerk. Miss T vroeg mij of ik een deken voor haar poppen kon maken. En nu maak ik de heen-en-weer deken van 'Bonthuishouden' in het klein.


En dan hebben we nu sinds een paar dagen een nieuwe huisgenoot. Poes, ze is al 16 jaar oud en we hopen dat ze hier een fijne oude dag zal hebben.


Voorlopig moet ze nog heel erg wennen, aan ons, aan dit huis en aan de andere katten, maar we hopen dat het goed zal gaan. En dat ze straks er ook zo relaxt bij zal liggen.


Maar nu geniet ik van het zonnetje wat in de tuin schijnt en haak nog een klein stukje verder terwijl ik met miss T naar het sprookje van de Ganzenhoedster kijk.




10 opmerkingen:

  1. Wat een lieve aanwinst, de Poes!
    Mooi dat ze bij jullie nog een thuis heeft gevonden!
    Ohhh en spannend, wisselen! Geweldige foto! ;-)
    Je haakwerk wordt mooi, ik moet me er echt weer eens in gaan verdiepen, zo leuk-maar ik kan er nog niet zoveel van, haha!! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He gaaf! Hier ook een eerste missende tandje... Staat zo lief, vind ik :-) Deken is mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ha je al gemist maar je hebt het heeeelemaal goed gemaakt wat een heerlijke foto;s
    En wat super tof dat jullie poes nog een fijn huisje bieden, respect!
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh die eerste tand er uit, spannend! Wiebelde hij al lang? En heerlijk die relaxte kat, heel herkenbaar. Mooie deken!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat gaat ze hard he! Ze schiet de lucht in , tanden eruit..pff :-) En mooie deken! Ik vind je heen en weer deken ook erg leuk. Heb je ook dat leuke boek van het bont huishouden?
    Fijne dag vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik heb het boek ook. Ik zag het op instagram al zo vaak voorbij komen. En ik vond dat ik wel een eindejasrskadootje had verdiend.

      Verwijderen
  6. Pvd wat wordt je dochter al groot zeg! Ze is ineens ook helemaal veranderd in haar gezicht!

    Mooie kat, grijsblauw? Een Rus?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige deken! Ik vind de kleuren zo lekker fris.

    En wat kunnen katten toch goed relaxen...

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie deken! En die Miss T, elke keer als ik een foto van haar zie is ze weer veranderd. Dat hele magere is wel uit haar gezichtje nu lijkt het? Superschattig met die tand eruit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat is een heel mooi fietsenrekje :o)) ze ziet er schattig uit, weer een mijlpaal!! Je deken is mooi geworden!!! Mooie kat erbij maar die grote witte met zwart/grijs blijf ik geweldig vinden...maar dat is sentiment omdat mijn eigen kater er zoveel op leek!!!

    BeantwoordenVerwijderen