donderdag 28 augustus 2014

weer thuis

En daar zijn we weer,  thuis is Nederland.
Het was heerlijk, dat rondzwerven is wel iets voor ons. We hebben een stuk van Zweden gezien en een klein beetje Denemarken.
De komende week zal ik nog een verslagje maken van onze reis, maar nu ben ik even druk met wassen en opruimen.

Dus alvast een paar foto's van onderweg.....
Een klein beetje heimwee heb ik wel.....

7 opmerkingen:

 1. Prachtig daar! Ik zou ook wel willen, maar ben bang dat ik manlief niet mee krijg. Die houdt van zon en strand nl ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Sandra, die heimwee gaat nooit meer over! Als ik jouw foto's zie, voel ik het in mijn buik: ik wil weer terug - "er zijn". De natuur, ruimte, rust, water....en inderdaad het rondtrekken: heerlijk! Wat fijn dat jullie het goed hebben gehad en wat een mooie foto's! ik verheug me op het vervolg :)
  Welkom thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooooooo dat hebben wij ook. Dit jaar waren we ook in Zweden. 10 jaar geleden waren we er voor het laatst. Wat heb ik het gemist en nu wil ik terug. Ik ga dus lekker zitten zitten kwijlen bij je foto's.

   Verwijderen
 3. Je bent geen Nederlander als je niet gaat fietsen hè?! En zo te zien beter weer dan hier. Mooie foto's, ik ben er helaas nog nooit geweest. Ziet er uit als een plek waar ik wil zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's al. Ik ben benieuwd naar je reisverslag! Heerlijk lijkt het me! Welkom thuis en hou het vakantiegevoel vast!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou van Zweden! Wat heerlijk dat jullie er geweest zijn dit jaar! Voor ons een andere keer weer. Ik zie uit naar je reisverslag. Heimwee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jah Zweden is helemaal te gek he??
  Wij willen er ook beslist weer eens naartoe....alhoewel Canada ons nu iets meer trekt ( gaat de oudste zoon weer heen, en is ook zo prachtig)

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails