vrijdag 27 juni 2014

Even Stil

Toen was het ineens stil en dat had niets te maken met dat Lief aan het motorrijden was in Duitsland en ik hier gestressed rondliep.
Niets van dat alles, ik had gewoon een weigerende computer, opladen van de accu lukte niet meer en dan houdt het wel even op.
Dus had ik van te voren bedacht om wat te bloggen en m'n leeslijst van blogs weer bij te lezen, niet dus. Ik zat gewoon ouderwets met een boek op de bank.
Contact met Lief hielden we via de whatsapp, korte berichtjes en soms ook foto's.

een blaaskusje voor papa

Het ging de afgelopen week eigenlijk prima.
Ik kletste heel veel met oudste dochter, die zoals ze zelf zei, af en toe wat studie-ontwijkend verdrag vertoonde. (Deze week begon de laatste proefwerkweek van het schooljaar, dus echt de laatste loodjes)
Het was best gezellig.
Wat niet wil zeggen dat ik Lief niet miste, want ik miste het 'volwassen'gesprek, de helpende hand (ook al deden de oudsten heel veel uit zichzelf) en ook het knus tegen elkaar aanliggen in bed.

Inmiddels is Lief weer thuis.
Hij legde een berg wasgoed in de badkamer, bestelde een nieuw adapter voor mijn laptop en kroop gezellig tegen me aan in bed.
Het is weer goed!
We zijn weer compleet.


2 opmerkingen:

  1. Fijn zeg! Ik vind het altijd zo suf om te zeggen, maar ik vind het zonder mijn lief gewoon niet gezellig. Alleen in dat grote bed, 's morgens alleen wakker worden..... Geniet maar even extra veel van je Lief!

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails