donderdag 27 maart 2014

daily life in 5

een instagram project
5 dagen achtereen een foto plaatsen over je dagelijkse leven.

zondag


haken en lezen, dat zijn toch wel de dingen die ik graag op zo'n luie zondag doe.


maandag


wasdag
en aan de reacties bij deze foto te zien, is de maandag nog bij heel veel mensen wasdag!


dinsdag


iedere morgen maak ik voor Tarja haar trommeltjes klaar, één voor het 10-uurtje en één trommel voor tussen-de-middag. (haar school heeft een continue rooster, waardoor alle kinderen tussen de middag op school eten)


woensdag


woensdagmorgen mogen we altijd een kijkje nemen in de kleuterklas, samen nog een werkje doen. Gewoon even kijken waar je kind mee bezig is.
Deze woensdag een echt montessori werkje - op een kleedje


donderdag


voorbereiding op het koken.
Hierin ben ik heel gestructureerd, eerst zet ik alles klaar, gewassen en gesneden in bakjes en pas dan ga ik koken.


En dat was de laatste in mijn serie #dailylifein5
Vijf dagen lang een kijkje in de terugkerende / dagelijkse dingen van mijn leven.

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee, daily life in 5! En ja, hier ook maandag wasdag. Al is het de hele week wel wasdag, heb ik daar in het weekend nooit zoveel zin in en dus mag ik dan op maandag weer aan de slag. En George RR Martin, eerste keer dat je het leest? Bevalt het? Wij zijn fan, de serie is leuk maar we zijn vooral fan van de boeken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb eerst de serie Game of Thrones gekeken en ben nu de boeken aan het lezen en ja de serie id leuk, maar de boeken zijn veel beter.

   Verwijderen
 2. Mijn wasdag red ik niet op 1 dag, terwijl we toch maar met zijn drietjes zijn. Op maandag, dinsdag en donderdag werk ik en ben ik te laat thuis om nog iets aan het huishouden te doen. Wassen en ophangen gebeurt zo ergens tussendoor.
  Zijn jullie tevreden over een Montessori-school? Die ziet hier ook in de wijk, maar is een stuk verder lopen/fietsen dan de school waar zoonlief nu op zit. Ik vond het belangrijk dat hij vriendjes uit de buurt had. Maar het is zeker wel een afweging geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, ik red het wassen ook niet met één dag hoor. Eerlijk is het hier maandag, woensdag, zaterdag en zondag wasdag ( ik werk dinsdag, donderdag en vrijdag). Mijn voorkeur ging uit naar de vrije school, maar deze zit an de andere kant van ons dorp (stad) en ook wij wilden graag een school in de buurt ook met de reden van vriendinnetjes in de buurt. En ging mijn vriend vroeger zelf ook naar een montessori basisschool, dus dat en de fijn sfeer in deze school, zorgde ervoor dat we hier voor hebben gekozen. En nog geen moment spijt.

   Verwijderen
 3. vind ik altijd de leukste kijkjes, die van het dagelijkse :)

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails