donderdag 6 juni 2013

Bakken op woensdag (en gepost op donderdag)

Zelfs met het mooie weer,hebben we toch staan bakken op de woensdagmiddag.

We maakten bananenbrood, het recept hiervoor vond ik hier.
Natuurlijk was Tarja mijn hulpje in de keuken.


En zij was ook het testpanel.


Goedgekeurd!!!! Niet alleen door haar, maar ook door de andere gezinsleden. Met bakken ruikt het heerlijk, de smaak is goed en de structuur is niet korrelig of droog (ook de tweede dag niet).


Inmiddels schoon op!!
En zeker voor herhaling vatbaar.

De link naar het blog van Mam Qwats is te vinden in de zijbalk onder het kopje coeliakie, op haar blog staan nog veel meer glutenvrije recepten.

3 opmerkingen:

  1. het ziet er ook heerlijk uit! wat maak je een lekkere dingen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh heerlijk, ook glutenvrij kan lekker zijn :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Stomme vraag, maar smaakt dat heel erg naar banaan of is het gewoon zoet door de banaan? Hier eten we ook bijna allemaal glutenvrij, maar de helft van ons gezin lust geen bananen...

    BeantwoordenVerwijderen