zaterdag 23 maart 2013

De week in instagram


Deze week kochten we op mp een fietsje voor het meisje, ze was echt uit haar vorige fietsje gegroeid.
Dus woensdag ging ik snel wandelend en half rennend achter haar aan, want dat het koud was maakte haar niet uit, zij bleef wel warm door het fietsen.
Maar die kou is dan wel weer een goed excuus om warme chocolademelk te maken en dan lekker samen op de bank zitten om warm te worden.

Ook werd er gewerkt en standaard op mijn buro, rekenmachine, schrijfblok, pennen en natuurlijk thee.

Eigenlijk deze week weinig foto's gemaakt, te koud, te moe en toch weer verkouden, dus weinig energie.

Vandaag ging het meisje naar een verjaarsfeestje van een kindje uit haar klas. Ik vind dat loslaat moment nog best moeilijk in verband met haar coeliakie. Natuurlijk van te voren overleg met de ouders, maar toch weet je dat de kans er in zit dat het fout kan gaan, gebeurt zelf bij ons thuis ook weleens.
Het ging helemaal goed en we haalden in de middag een moe en heel gelukkig meisje weer op.
En de rest van de dag, deden wij als onze katten........... heel rustig en vooral niet te veel.6 opmerkingen:

 1. Heerlijk, fietsende meisjes! Ik heb ook al heel wat meters gemaakt door achter ze aan te rennen ;-) Doe rustig aan en maak nog maar een beker warme chocomel want het blijft nog even koud!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi! Het kleinste meisje hier heeft net een maatje groter van haar zus ge-orven, qua fiets. daar kunnen de zijwieltjes nog niet af maar ik hoop dat ze er vlot mee is... heerlijk, zo'n fietskind!
  op een GEZONDE nieuwe week!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Miek, nou hier zitten de zijwieltjes er ook nog op hoor! En graag een gezonde week, want had ik eerst gezegd door alle griepgolven heen te rollen, ben ik me nu toch zo snotverkouden! Dus graag zon en warmte, dan ren ik wel weer achter die fietsende dame aan.

   Verwijderen
 3. zo kabbelt de week lekker voort hé! onze kids hebben vroger ook heel wat afgefietst!

  zondag hebben husband en ik een mooie sneeuwwandeling gemaakt met hond. verder zit ik elk vrij momentje te benutten om Spaanse woordjes en vervoegingen in mijn brains geramd t krijgen!
  groetjes, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier fietst ze ook nog met zijwieltjes.
  Eerst mooi weer!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi om te zien hoe haar gezichtje begint uit te tekenen! Zie ik daar ineens een kleuter op haar fietsje zitten, de zachte babyrondingen verdwijnen nu echt hè?!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails