zaterdag 10 november 2012

Het meisje en ik

De grote broers een weekend naar hun vader, grote zus een weekend weg met vriendinnen en lief vandaag met collega's iets sportiefs doen, dus wij hadden een dagje samen.

Dagje dierentuin dus!


Ze wilde dat we alle dieren gingen bekijken (was zeer teleurgesteld dat de giraffen vanwege een geboorte niet te bezoeken waren)


Ze kijkt bedenkelijk naar een walibi, die beesten scharrelen wel heel dicht bij haar.


En hier bleven we heel lang staan, allebei in aanbidding.
Wij hartje wasberen.Een patatje halen kan nu eenmaal niet, dan toch gewoon thuis patat uit de oven. En vanavond eten we soep met tosti, de keus van mijn meisje!
Ons feestdagje samen!

11 opmerkingen:

 1. Hoe heerlijk is dat......nog een fijn weekend samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk dagje!Ik moet ook maar weer eens met peuter probreen (ouderen brusjes vinden dierentuinen 'stom', hoop dat hij er nog wel voor te porren is...)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ook zo lekker om af en toe gewoon samen te kunnen zijn, toch? Maakt het ook weer niet uit wat je nou precies doet.

   Verwijderen
 3. Hè fijn zeg, zo'n dagje samen. Ik heb ook goede hoop de kleine man te porren voor het leuk vinden van Dierentuinen, zo ver is Emmen nou ook weer niet vanaf hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op het gevaar af, dat ik het bijna iedere post zeg, maar wat wordt ze groot, jullie meisje. Die eerste twee foto's vind ik om te smelten zo lief. Wasberen zijn leuk (maar gemeen ;-)). Ik val altijd zo voor de ezeltjes (hoef je niet voor naar de dierentuin natuurlijk, maar toch.)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee dat is Blijdorp toch? Prachtige dierentuin! En zo te lezen hebben jullie allebei genoten van dit heerlijke dagje uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk dagje zo met zijn tweetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails