vrijdag 24 december 2010

recept

voor feestdagen zonder stress...

Benodigdheden:


- zelf goed ziek worden (niet een beetje hangerig, maar twee dagen plat in bed in het donker omdat je geen licht of geluid verdraagt), hierna wel langzaamaan beter worden 


- drie grote kinderen die begrip hebben met de situatie (dus dat de wasmanden steeds voller worden in plaats van iets leger) en ook meehelpen waar ze kunnen


- een kleine peuterdochter die om de paar uur een dikke kus komt brengen en dan ook alle katten die zich op het bed verzamelt hebben wegknuffelt


- en het allerbelangrijkste is het hebben van een lief, die de boel draaiend houdt, een aller.hande pakt, twee recepten uitzoekt en dan (met peuter) boodschappen doet en alles regelt.


Dus voor mij blijft over om iedereen heel fijne dagen te wensen, geniet van elkaars gezelschap, geniet met elkaar en vier de geboorte/terugkeer van het Licht.

Licht en Liefde voor iedereen

7 opmerkingen:

 1. Arme jij...
  Maar wel erg lief dat iedereen de boel draaiende houdt en je af en toe even een hart onder de riem, uh... deken, komt steken.

  Alsnog héél fijne dagen toegewenst en héél veel beterschap.
  Hopelijk is het dieptepunt nu geweest en kun jij, net als de terugkerende zon, ook snel weer gaan stralen.

  Blessed Be!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jee, dat je zo ziek was... Fijn hoor, je lieve kinderen en je lieve lief die zo goed voor je zorgen. Geniet van elkaar en snel weer helemaal beter worden!
  -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap en hoop dat je toch een fijn weekend zal hebben, maar als ik het zo lees komt dat volgens mij wel goed met al die lieve lichtpuntjes in huis.
  Enjoy the light!

  Liefs Thess

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn om omringd te zijn door zulke goede zorgen. Heel veel beterschap en hele fijne feestdagen toegewenst samen met je gezin!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf van de specht San! Als je wilt dat hij terug komt, gewoon bolletjes ophangen, zijn ze gek op! Alstie eenmaal zijn weg gevonden heeft zal hij als je mazzel hebt terug blijven komen :-)

  Liefs Thess

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop dat je mag genieten van de kerst... Voor jullie ook licht en liefde :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jakkes! niet leuk! ik hoop dat je je alweer beter voelt en dat je toch mooie dagen hebt gehad! Soms blijken de ongeplande dingen toch iets goeds uit te werken....

  (fijn, he, zo'n Lief!)

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails