maandag 23 augustus 2010

nat, natter,....

't was vanmorgen niet echt een vrolijk gezicht,
toen ik nog niet helemaal wakker naar buiten keek.


zelfs de katten wisten niet wat te doen,
naar buiten,
of niet,
of toch 
en dan weer heel snel naar binnen.


hier was de kat sneller dan de camera.

Verder was Miss T nogal moe, gistermiddag al weinig (kort) geslapen en vanmorgen weer gezellig vroeg wakker (5.50 uur). Nee, ik zat niet om 6 uur al beneden. Het opstaan werd nog een klein uurtje uitgesteld, doordat ze eerst zeker een half uur met haar muziekdoos zat te spelen en daarna heb ik haar nog bij ons in bed genomen in de hoop dat ze zich nog een beetje in slaap zou drinken. Wat ze niet deed trouwens.
En dan regende het ook nog, zo hard dat Lief er over dacht om maar met de trein naar werk te gaan in plaats van met de motor. Hij besloot toch om met de motor te gaan en weet nu dat zijn jack, broek en motorlaarzen niet helemaal waterdicht zijn.
Miss T en ik bleven thuis en zwaaiden naar iedereen die wel de deur uit moest.
En met die nattigheid buiten was het wel een goed idee om de waterverf te voorschijn te halen en zaten we samen lief strepen te zetten op nat papier (dan loopt de verf zo mooi uit). Het mooiste vond zij toen ik haar handjes in smeerde met verf en zij die op het papier duwde. En dat terwijl ze helemaal niet zo van vieze handen is (behalve met eten), het heeft tijden geduurd voor ze in de zandbak wilde spelen.


En tussen de buien door wandelden we nog naar de bakker en naar de Turkse Super, waar Miss T heel blij werd, want voor de deur stond een bak vol met courgettes en dat is haar favoriete groente. We hebben dus courgette, boontjes, rode ui en wortelen en ik denk dat ik dit vanavond maar een beetje door elkaar gooi met wat rijst erbij. Mirte haar omschrijving hiervan was: 'we eten dus een compleet groentepakket'.  De pubers zijn duidelijk niet zo enthousiast over het groentepakket wat ik iedere week ophaal. 

Verder doet Miss T nu een middagslaap van al bijna 2 uur, dus ik heb al twee uur lang tijd voor mezelf. Ik heb besloten om vandaag (behalve de was) geen nuttige huishoudelijke dingen te doen.
En nu ga ik thee zetten voor mezelf en mijn puberdochter, want die mag nog wel even bemoederd verwend worden voordat morgen haar vakantie er ook weer op zit.


lief wit katertje (speciaal voor Huize Steen)


8 opmerkingen:

 1. Nou hier kan ik wel schrijven dat ik wel een pietsie spijt heb dat we het katje niet lekker mee naar huis hebben genomen ;-) Maar ik vind het zo zielig, voor hetzelfde geld zit een ander kindje al dagen te snikken omdat zijn katje kwijt is, en nemen wij hem gewoon mee naar de andere kant van het land. (We mogen het asiel bellen om t vragen of zijn baasje al is gevonden en zoniet....wie weet ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar wordt het kleine witte katertje niet slechter van, of hij wordt weer verenigd met z'n baasje of hij komt (misschien) bij jullie wonen. Dat noemen ze toch een win-win situatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow, ow, ow, ik moet mezelf even opvegen van de vloer!!! Die van dat complete groentepakket was zooooooooooo grappig. Fijn om even te lachen op een verder regenachtige dag.

  Liefs, Haagje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier was het vandaag ook aan het regenen.
  Het leek wel hefst, met die harde wind.
  En ik moest er ook nog op mijn fietsje door.
  Brrrrrrrrrrrr.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een regen hé vanmorgen!!
  Onze jongste dochter ging vandaag voor het eerst naar school, ze vondt het geweldig, maar moe dat ze was vanavond, ooohh..

  Fijne week, groetjes Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En? Hoe smaakte het complete groentepakket? ;o)

  En ja, wat een regen hè... Hier kwam het ook met bakken uit de hemel :o(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. grumble hier zijn de pubers ook allergisch voor(veel) groentes...hihihi niet dat IK me daarw at van aantrek....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het plensde gisteren inderdaad wel heel hard! Maar het klinkt alsof je er een hele leuke dag van hebt gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails