maandag 14 juni 2010

klimgeit met snotneus

En we zeiden twee dagen geleden nog tegen elkaar, dat het zo goed gaat met de gezondheid van kleine puk. Ze is van de medicijnen af en toch al tijden geen verkoudheid of gereutel met ademen. Stom natuurlijk dat we dit hardop hebben gezegd, want natuurlijk is ze vandaag snotverkouden.
En zo had ik vandaag een klimgeit met snotneus.


Aan het eind van de middag hadden we ook nog een telefonisch consult met de kinderarts, dat wil zeggen de kinderarts belt en vraagt hoe het nu gaat zonder medicatie en geeft dan advies. In ons, of eigenlijk in kleine puk's geval, betekend dit dat we in de herfst bekijken of we weer moeten beginnen met de puffers om de winter door te komen. Maar da's nog een heel eind weg.

8 opmerkingen:

 1. Hier ook zo'n verkouden pukje... Het snot stroomt echt bijna Moos z'n neus uit. En het duurt al een paar weken... :(

  Wat vervelend dat Tarja in de herfst/winter aan de medicijnen moet. Is dat omdat ze anders benauwd wordt?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ annemiek; ja, ze wordt dan heel benauwd. Tis begonnen toen ze met 4 maanden naar t kdv ging en toen ze rond de 8 maanden was groeide ze niet meer en viel af. Toen we eindelijk werden doorverwezen naar de kinderarts, vielen er ook eerst termen als taaislijmziekte.
  Gelukkig is dat nu van de baan, maar ondanks dat ze nu niet benauwd is, groeit ze nog steeds niet erg veel. maar tis wel een heel tevreden gezellig meisje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach zo zielig die hele kleintjes die dan zo benauwd zijn.Gelukkig gaat het nu beter met haar, en is ze goed tierig zo te zien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig red ze het nu zonder puffers :-) Wel vervelend die snotneuzen, volgens mij heerst het gewoon wij zijn net van de groene rupsen af ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik dacht dat mijn Uk een unicum was door verkouden te zijn in Juni....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Onze dochter zegt altijd dat ze een jongensmeisje is.
  Maar volgens mij geld dat ook wel voor jullie puk.
  Vervelend dat ze nu toch weer verkouden is.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het heerst. Hier ook 2 kindjes met groene klodders.
  Maar fijn zeg, dat ze van de medicatie en puffers af is. Al is het tijdelijk. Als ze daarmee goed de winter doorkomt is het met een heel goede reden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wonderlijk hè, hoe gauw je ergens op pocht, het omslaat? Ze lijkt er in ieder geval niet onder te lijden op de foto's.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails