donderdag 6 mei 2010

rabarber-bananenmoes met kaneelroom


Stina vroeg mij naar het recept, en ik dacht heel lui, ik maak een foto en post deze. Dat lukte dus niet helemaal.
Het recept is van Odin en zat bij de groentetas van deze week.
400 gr rabarber
2 bananen
125 ml slagroom
1 theelepel ongeraffineerde suiker / oerzoet
1/2 theelepel kaneel
Rabarber wassen, boven en onderkant wegsnijden en in stukjes snijden. Met een heel klein bodempje water op een laag vuur in ongeveer 10 minuten gaar koken. Bananen schillen, in dunne plakjes snijden, en met een vork tot moes prakken en met de rabarbermoes mengen. Slagroom met suiker en kaneel stijfkloppen. Slagroom op de warme of gekoelde moes scheppen.
Voor meer recepten, ga naar www.odin.nl
Eet smakelijk!

6 opmerkingen:

  1. Hey Sandra, wat lief van je zeg dat je zó snel bent met het recept. Ga het gauw een keer maken, ben benieuwd hoe het smaakt. Laat je het wel weten....oké, lieve groetjes Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wel, rabarbermoes zal je mij niet vlug zien maken.
    Ik ben dol op die zure dingen.
    Die van ons zijn wel nog niet klaar voor gebruik, maar het kan niet rap genoeg gaan.
    Ik ben nu al nieuwsgierig of mijn kindjes mijn smaakpapillen geërfd hebben :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ga eens kijken of ik het met stevia kan maken, want rabarbermoes vond ik wel lekker :-)

    So thanks for sharing!

    BB Thess

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De letters zijn inderdaad een beetje wazig! Sympathiek dat je het toen toch nog hebt uitgetypt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat ziet er heerlijk uit. Ga ik ook eens proberen! Dankjewel!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. gaan we doen! heb ZOVEEEL rabarber in de tuin.
    bedankt

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails