woensdag 5 mei 2010

Happy AwardLees ik dat ik een award heb gekregen van haar. Herma, heel erg bedankt en ook bedankt de reacties die je regelmatig op stukjes van me geeft.
Want ik begreep dat deze award er ook is om iedereen te bedanken, die lieve, leuke, gezellige, meelevende en wijze woorden achterlaat als reactie op de stukjes die ik schrijf of foto. Iedereen heel erg bedankt, ik vind het gezellig dat jullie bij me komen lezen en de reacties vind ik heel leuk om te lezen.

En ook is het de bedoeling om te laten weten welke dingen/gebeurtenissen me vandaag blij hebben gemaakt. Nu kan ik natuurlijk een hele lijst opschrijven, maar ik zeg het liever met plaatjes.


dit kleine meisje maakte me vandaag blij, door eigenlijk heel ondeugend te zijn ( de bank is om op te zitten) en er heel eigenwijs bij te kijken.de bloeiende blauwe regen, ons natuurlijk zonneschermmunt, dan hebben we straks weer munttheemisschien een weekje Dordogne van de zomerkoken maakt me blij, spaghetti met raapsteeltjes en rabarber-bananenmoes met kaneelroombuiten zijnknuffelkatten (dit is 1 van de 7)


En dan ga ik deze award natuurlijk ook nog doorgeven en dat doe ik aan:

En verder wens ik ieder nog een fijne avond.

4 opmerkingen:

 1. Dank je wel voor de award!
  Ik vind het ook altijd leuk om te reageren hier en bij vele anderen. Het is gewoon fijn om te weten wie je stukjes lezen en wat mensen ervan vinden/erover te zeggen hebben. Dus laat ik altijd bij iedereen waar ik lees een reactie achter, zo ook bij jou, een van mijn vaste adresjes om te komen meelezen.

  Mooi zeg, jullie blauwe regen! We hebben er vorig jaar een geplant maar helaas lijkt hij het bij ons niet echt naar zijn zin te hebben. *snik*
  Oh en wat begint Pukje steeds meer op jou te lijken. Echt ongelofelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, heb je daar een recept van van dat rabarber bananenmoes dat lijkt me wel wat. heb er nog nooit van gehoord. Gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thanx :-)

  Die blauwe regen is moooooi!

  Ik zal mijn award na mijn vakantie posten (heb ik nog lekker de tijd om te denken aan wie ik 'm geef :D)

  Liefs Thess

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel Sandra, ik voel me vereerd!
  En wat een heerlijke plaatjes weer!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails