woensdag 14 april 2010

zoo

zo gingen we toch maar naar blijdorp vanmorgen. Gisteravond ging Tarja toch nog eten en knapte daar weer helemaal van op. Nu was ze vanmorgen nog niet helemaal de oude, maar wel okay genoeg om iets te ondernemen. Het eerste wat we hebben geregeld is weer een abonnement, was voor mij weer een paar jaar geleden dat ik er eentje had. Ik ging vroeger best veel met de kids naar de dierentuin, vaak op studiedagen van hun basisschool, dan was het rustig en bleven we er rustig een hele dag.

Vanmorgen begonnen in het Oceanium, ik weet dat de eerste keer Tarja helemaal onder de indruk was van al die vissen. Nou, nu vond ze het echt niks. Alles was 'nee' en eigenlijk was alleen bij mij op de arm goed.
Totdat ze vogels ontdekte, en die vond ze wel leuk, dus zijn we een vogelroute gaan houden, van ibissen tot gewone eendjes. Ze stapte lekker zelf al 'googel, googel' roepend overal heen.
Natuurlijk wel bij de giraffen gekeken, want daar was 3 april een kleine geboren, en net toen wij stonden te kijken (met nog veel meer mensen) mocht de kleine met z'n moeder naar buiten, zo'n veulen op steltpoten. Lief om te zien.


Kijk, het meisjes eens stoer stappen, toen we al van plan waren weer naar huis te gaan, haar in de wagen gezet, wat niet bij haar in de smaak viel. Maar toch, binnen 2 minuten sliep ze, bleef slapen bij het in de auto zetten en toen we thuis waren kon ik haar zo boven in bed leggen, waar ze nog een goed uur verder sliep. Ze had ook zo veel gelopen.

En aan het eind van de middag kwam ook de zus van lief nog op bezoek. Ze had een afspraak hier in de buurt gehad en schoof dus bij ons aan. Nu was het menu lekker makkelijk, kip met limoen-kokossaus, rijst en broccoli, en dat ging er bij iedereen wel in.


omdat het zo'n lieve foto is, kleine puk rent.

7 opmerkingen:

 1. Dat Oceanium is toch altijd wel goed voor bijzondere reacties. Vooral als er opeens een duiker tussen de haaien zwemt dan verbleken de vissen opeens voor de kids. Ik moet ook weer eens gaan, de vorige kaartjes die ik in de voorverkoop kocht heb ik helaas laten verlopen.

  Liefs, Haagje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk hoe ze daar aan het stappen is :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n abbo is echt heerlijk! Wanneer je maar wilt kun je gewoon even naar binnen stappen.
  Leuk om jou ook eens op de foto te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk zo'n hobbelend kindje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aw wat een liefie toch!

  bedankt voor je reactie op mn laatste blogje!
  ga je zaterdag of zondag ook naar EFF?
  groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Mies; we gaan zaterdag en ik heb er nu al zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wij ook zaterdag :) veel plezier alvast!!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails