maandag 12 april 2010

heerlijke dagen

dit zijn heerlijke dagen, vol met zon. Dus tuindeur open en naar buiten. Ik ben vandaag vooral bezig geweest met het opruimen van alle klimop, die ik al had weggeknipt. Er staan nu zes volle vuilniszakken klaar om naar het grofvuildepot gebracht te worden. En om al die klimop echt kwijt te raken, met wortels en al, zullen we gewoon de boel moeten omspitten. Dus ik hoop dat ik dan een hortensia en de kerstrozen kan redden.


Maar heej, ik ben buiten bezig en dat geeft me heel veel energie. Genoeg energie om straks maar eens aan te vallen op die berg van wasgoed, die ook nog opgevouwen moet worden.Hihi ik bedenk me ineens dat met dit lente weer, niet alleen m'n katten in de rui komen, maar ook m'n kids, want ze gaan nu ineens om de beurt naar de kapper, om hun wintervachtje te laten knippen.
Ik wens ieder nog een fijne dag en een rustige avond.

2 opmerkingen:

  1. Ik denk er over om juist een klimop te planten, ik vind het altijd zo leuk staan in bloemstukken. En ik hoop dat het ook de inkijk wat wegneemt. Nu groeit er een wingerd door de coniferen ook mooi, maar het woekert ook heel erg en het verstikt de coniferen, maar goed die hoeven het nog maar een jaartje vol te houden.

    Liefs, Haagje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klomop staat altijd wel mooi groen, zeker in de winter wanneer de rest allemaal kaal is. Maar het woekert idd heel erg dus ik kan me goed voorstellen dat je het weg wilde hebben.
    Succes nog met spitten!

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails