zaterdag 3 april 2010

gezin rommeldagen

Na een nacht zonder veel onderbrekingen slopen pukje en ik als eerste naar beneden voor het groot-katten-voer-ritueel en vond pukje het wel tijd voor een fles. Ik vind dat altijd wel knus zo met z'n tweetjes beneden, pukje die lekker aanrommelt en ik met koffie op de bank om even echt wakker te worden.

nu de waterpokken achter de rug zijn, is het weer tijd voor een flinke verkoudheid. En een loopneus en een hoofd vol snot zijn niet goed voor pukje haar hum.ze was vandaag net als het weer....... onvoorspelbaar.
Want onvoorspelbaar was het weer vandaag, het ene moment viel de regen met bakken uit de lucht, het volgende moment droog en felle zonneschijn.


Er werd ook vandaag weer gebakken...... pannenkoeken. Lief begon met bakken, maar hij werd al gauw afgelost door dochter, die al snel een hele stapel had gebakken. En natuurlijk ging alles schoon op, zelfs kleine puk is toch wel goed voor bijna twee pannenkoeken.


En het fijne is dat er na vandaag nog twee van die gezinsrommeldagen komen.
Fijne dagen iedereen!

5 opmerkingen:

 1. nog 2 fijne gezins-rommel-paas-dagen gewenst !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens jullie fijne rommeldagen en rustige nachten!

  Vrolijk pasen =:0)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk hè, geniet er lekker van met je gezin!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk koffie, tja mijn apparaat besloot om er vandaag mee op te houden, waarom niet gisteren vroeg ik me nog af. Maar nee hoor. Rommel maar lekker verder das hartstikke gezellig.

  Liefs, Haagje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk dat er nog gewone normale gezinnen zijn. Deze middag had ik het even gehad met gezinnen waar alles altijd maar spic en span is. Van het huis tot de kinderen toe.
  Wens je nog fijne rommeldagen toe.

  Sandra.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails