zondag 7 maart 2010

rest van de dag

met het zonnetje op het raam smolten de ijsbloemen van vanmorgen al snel en werd het een beetje gure, maar wel zonnige dag.
We gingen maar weer een keertje naar Rotterdam, er moest nog een kadootje gekocht worden voor M, de vriendin van Jasper. En we liepen ook even de C&A in, ik was op zoek naar een paar shirtjes met lange mouw voor Tarja. En voor een klein bedrag hadden we ineens 3 shirtjes, 3 paar sokken met anti slip zool en een spijkerjack met uitritsbare voering.
Mirte had al gevraagd of we ook heel even bij de H&M konden kijken, alleen kijken (ja, ja, een puberdochter, en dan alleen kijken naar kleding). Zij had gekscherend commentaar op de hoeveelheid kleding die Tarja ineens kreeg, dus wij gaven haar een uitdaging. Zij mocht proberen of het haar lukte om dezelfde hoeveelheid kleding voor hetzelfde bedrag bij elkaar zoeken. En dat vond zij een leuke uitdaging en ze ging tussen rekken kijken, zoeken rekenen. En met wat kleine aanpassingen (jas werd vest en sokken werden kort broekje) is het haar gelukt. Dus met een inmiddels slapende dreumesdochter en een zeer tevreden puberdochter zijn we nog maar even een broodje gaan eten bij Rotown.

Weer thuis ging lief aan de slag om ook het tweede kattenluik op z'n plek te krijgen, er zit nu een luikje van de gang naar de fietsenschuur en van de fietsenschuur naar buiten. En ik ruimde nog een doos leeg en haalde een kat uit m'n kast en vertelde Tarja dat ze geen boeken uit de boekenkast mag trekken.
Little miss T zit in de verhuisfase, stoelen en manden worden door de kamer verplaatst. En mocht er eerst nooit iets in het bakje van haar loopkarretje liggen, nu is dit dus de verhuiswagen. Heel handig met tafeldekken, je legt onderzetters (die zijn onbreekbaar) in haar karretje en zij loopt ermee naar de tafel. En ze is ook nog heel zorgzaam, zelfs de knuffelpoes mag brokjes eten.
En natuurlijk kun je ook jezelf rijden (als niemand wil duwen)

3 opmerkingen:

 1. OJA, dat ken ik....alleen kijken, haha
  Wel slim om haar voor een klein bedrag kleding te laten zoeken ;)
  Mijn dochter heeft iedere dag weer iets nieuws!
  Vandaag begon ze te dansen als een Teletubbie (kont naar achteren). En als ze haar zin niet krijgt, laat ze kleine gilletjes horen.
  Tarja heeft met de verhuizing ook weer veel geleerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat kunnen die kleintjes lekker bezig zijn he ;-) Altijd een genot om naar te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Durft de poes dan nog wel bij het bakje, met zo'n indringer ervoor?
  Handig, zo'n hulpje. dat zit er al vroeg in!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails